O Παναθηναϊκός δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι αλλά και και το διοικητικό. Βέβαια, αυτό που μονοπωλεί το ενδιαφέρον, είναι τα πεπραγμένα της ομάδας εντός του γηπέδου καθώς, για ακόμη μια φορά τα τελευταία χρόνια, απέτυχε να εκπληρώσει το στόχο της που δεν ήταν άλλος από το να κρατήσει στα χέρια της το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο κόσμος του Γιουρόπα Λιγκ δεν θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό ούτε την επόμενη χρονιά και όπως ήταν φυσικό, κάποιος έπρεπε να πληρώσει τα σπασμένα. Αυτός ήταν ο ιδιαίτερα ομιλητικός (στο κινητό του, όχι προς τους ποδοσφαιριστές του) Λάζλο Μπόλονι ο οποίος αν και συμμάζεψε κάπως την εικόνα του «Τριφυλλιού» όταν ανέλαβε τα ηνία, δεν κατάφερε να παρουσιάσει μια εικόνα που θα τον κρατούσε για ακόμα περισσότερο στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Πολλοί φίλοι του Παναθηναϊκού, όμως, στέκονται στον κάκιστο καλοκαιρινό σχεδιασμό και φυσικά τα «ΟΚ» που έδωσε ο Γιάννης Αλαφούζος για να υλοποιηθεί αυτός. Η ιστορία αυτή μοιάζει να παίζεται σε επανάληψη τα τελευταία χρόνια με πολλούς να χάνουν την υπομονή τους. Αλλά ο κάθε άνθρωπος αντιδρά διαφορετικά όταν πληγώνεται. Άλλοι πηγαίνουν και κάνουν παράπονα στο προπονητικό κέντρο και άλλοι δοκιμάζουν τις ικανότητές του στο photoshop δημιουργώντας ψεύτικες φωτογραφίες. Αυτή η φωτογραφία είναι ένα παράδειγμα.