H Ιωάννα Μαλέσκου είναι ένα από τα πιο φρέσκα και υπολογίσιμα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης και αν κάτι τη χαρακτηρίζει, είναι η άριστη χρήση της ελληνικής γλώσσας -κάτι που δεν το βλέπουμε συχνά στις μέρες μας, ιδίως στην τηλεόραση- και η απόφασή της να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή, κάτι που επίσης δεν βλέπουμε πολύ συχνά από τα άτομα που έχουν λόγω του επαγγέλματός τους μεγάλη προβολή.

Το τελευταίο διάστημα, η Ιωάννα Μαλέσκου βρίσκεται στην επικαιρότητα για τους λάθος λόγους αφού η επιμονή των δημοσιογράφων να μάθουν τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή, έχει χτυπήσει ‘’κόκκινο’’.

Αυτή η ιστορία ξεκίνησε όταν ο Μάριο Χεζόνια έφτασε στη χώρα μας για λογαριασμό του μπασκετικού Παναθηναϊκού. Ύστερα είχαμε το περίεργο follow της παρουσιάστριας στον μπασκεμπολίστα από το προφίλ του κατοικίδιού της. Α, ναι, απασχόλησε, απασχόλησε πάλι το ελληνικό ίντερνετ με τον πρόσφατο χορό της. Εντάξει, συμβαίνουν αυτά, ελληνική τηλεόραση είναι.

Μετά την τελεταία συνέντευξη του Μάριο Χεζόνια, είχαμε μία ακόμα αναφορά στο όνομα της Ιωάννας Μαλέσκου χωρίς αυτό να χρειαστεί αν ειπωθεί. «Τελευταία ερώτηση, μη μπασκετική. Και θα σου την κάνω, γιατί πολλοί φίλοι μου θέλουν να σε ρωτήσω: Ποια είναι η αγαπημένη σου Ελληνίδα τηλεπαρουσιάστρια;». Ο Μάριο Χεζόνια γέλασε και απάντησε: «Νομίζω ξέρεις…»

Όπως ήταν λογικό και επόμενο, αυτό σχολιάστηκε ακόμα και στην εκπομπή της από τους συναδέλφους της που όπως φάνηκε, την έφεραν σε δύσκολη θέση. Και αναρωτιόμαστε, μήπως όλο αυτό αρχίζει να μας κουράζει όλους;