Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να είσαι παρουσιάστρια μεσημεριανάδικου αυτό το διάστημα της καραντίνας. Βαρέθηκε ο κόσμος να σε βλέπει να μιλάς με τον τριτοξάδελφο του Τριαντάφυλλου στη Ρόδο και να μαλώνεις με το σόι της Ανθής Σαλαγκούδη. Θέλει κάτι λίγο πιο εξωτικό η μέση νοικοκυρά για να μην αλλάξει κανάλι, θέλει να της μάθεις μια τέχνη πχ. Πώς να κουνάει πέρα δώθε τους γοφούς της για αεροβική άσκηση -ντυμένη χανουμάκι γιατί πόση φόρμα αντέχει η μέση Ελληνίδα πια.

https://twitter.com/hashtag/loveit?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Αν αυτό το skill δεν γίνει προαπαιτούμενο σε κάθε job interview wannabe ξανθιάς παρουσιάστριας εμένα να μου τρυπήσεις τη μύτη.Ο δόλιος ο Μάνος Μαγιάτης πρέπει να έχει κολλήσει πολλά ένσημα για ανθυγιεινή εργασία τόσα χρόνια κλακαδόρος σε χορεύτριες.Σε κάποια φάση το κεφάλι της Ιωάννας Μαλέσκου ίσως έκανε στροφές Τσάκι η Κούκλα του Σατανά. Δεν είμαστε σίγουροι, θολώσαμε κει, εψήλωσε ο νους μας που λέει και ο Παπαδιαμάντης.

https://www.youtube.com/watch?v=-4kmw4VX_h8

Πώς ήταν παλιά οι ελληνικές ταινίες της Φίνος που εκεί που έβαφε τον τοίχο ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ξεκινούσε το τραγούδι και το χασαποσέρβικο. Άοκνη συνεχίστρια της λαϊκής κληρονομιάς αυτού του ημιβαλκανικού κράτους η Ιωάννα Μαλέσκου μοίρασε ναργιλέδες στους πανελατζήδες της και έκανε το belly dance πιο επιτυχημένα από την καλεσμένη της, τον Τσιόρδα του χορού της κοιλιάς από τη Σύρο.

https://twitter.com/hashtag/loveit?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Αλλά οι κάμερες δεν έδειχναν την κοπέλα/χορεύτρια στη Σύρο. Όχι, έδειχναν την -τύφλα να έχει πρωταγωνίστρια του Μπόλιγουντ- παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ να έρχεται στο τσακίρ το κέφι. Γιατί όχι;

https://t.co/ln7ameil6l

Αν πιστεύετε ότι το έβλεπε η Εύα Αντωνοπούλου και της έφυγε ο καφές από τη μύτη, γελιέστε. Η γυναικεία ενδυνάμωση του καναλιού προστάζει να επικροτεί όλος ο σταθμός τα καμώματα της Μαλέσκου.Κάνει νούμερα η κοπέλα τις ζυγές μέρες.

https://twitter.com/hashtag/loveit?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Ο πιο μεγάλος θαυμαστής της Μαλέσκου, ο Δημήτρης ο Ουγγαρέζος έσπευσε να το σχολιάσει-ντεμέκ κακόβουλα αλλά πρέπει να του θυμίσουμε ότι έχει κάνει αντίστοιχα ρεσιτάλ κριντζ μιουζικάλ σε πρωινάδικο. Είναι το μεροκάματο του τρόμου πλέον παιδιά. Ξεκάθαρα, δεν μπλέκεις με τηλεόραση.