Η Ιωάννα Μαλέσκου διδάσκει χορό της κοιλιάς γιατί τα νούμερα τηλεθέασης δεν θέλουν κόπο, θέλουν τρόπο

Φήμες ότι η Φαίη Σκορδά έμεινε στήλη άλατος θεωρούνται απλά fake news.

Η Ιωάννα Μαλέσκου διδάσκει χορό της κοιλιάς γιατί τα νούμερα τηλεθέασης δεν θέλουν κόπο, θέλουν τρόπο

Φήμες ότι η Φαίη Σκορδά έμεινε στήλη άλατος θεωρούνται απλά fake news.


Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να είσαι παρουσιάστρια μεσημεριανάδικου αυτό το διάστημα της καραντίνας. Βαρέθηκε ο κόσμος να σε βλέπει να μιλάς με τον τριτοξάδελφο του Τριαντάφυλλου στη Ρόδο και να μαλώνεις με το σόι της Ανθής Σαλαγκούδη. Θέλει κάτι λίγο πιο εξωτικό η μέση νοικοκυρά για να μην αλλάξει κανάλι, θέλει να της μάθεις μια τέχνη πχ. Πώς να κουνάει πέρα δώθε τους γοφούς της για αεροβική άσκηση -ντυμένη χανουμάκι γιατί πόση φόρμα αντέχει η μέση Ελληνίδα πια.

Αν αυτό το skill δεν γίνει προαπαιτούμενο σε κάθε job interview wannabe ξανθιάς παρουσιάστριας εμένα να μου τρυπήσεις τη μύτη.Ο δόλιος ο Μάνος Μαγιάτης πρέπει να έχει κολλήσει πολλά ένσημα για ανθυγιεινή εργασία τόσα χρόνια κλακαδόρος σε χορεύτριες.Σε κάποια φάση το κεφάλι της Ιωάννας Μαλέσκου ίσως έκανε στροφές Τσάκι η Κούκλα του Σατανά. Δεν είμαστε σίγουροι, θολώσαμε κει, εψήλωσε ο νους μας που λέει και ο Παπαδιαμάντης.

Πώς ήταν παλιά οι ελληνικές ταινίες της Φίνος που εκεί που έβαφε τον τοίχο ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ξεκινούσε το τραγούδι και το χασαποσέρβικο. Άοκνη συνεχίστρια της λαϊκής κληρονομιάς αυτού του ημιβαλκανικού κράτους η Ιωάννα Μαλέσκου μοίρασε ναργιλέδες στους πανελατζήδες της και έκανε το belly dance πιο επιτυχημένα από την καλεσμένη της, τον Τσιόρδα του χορού της κοιλιάς από τη Σύρο.

Αλλά οι κάμερες δεν έδειχναν την κοπέλα/χορεύτρια στη Σύρο. Όχι, έδειχναν την -τύφλα να έχει πρωταγωνίστρια του Μπόλιγουντ- παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ να έρχεται στο τσακίρ το κέφι. Γιατί όχι;

Αν πιστεύετε ότι το έβλεπε η Εύα Αντωνοπούλου και της έφυγε ο καφές από τη μύτη, γελιέστε. Η γυναικεία ενδυνάμωση του καναλιού προστάζει να επικροτεί όλος ο σταθμός τα καμώματα της Μαλέσκου.Κάνει νούμερα η κοπέλα τις ζυγές μέρες.

Ο πιο μεγάλος θαυμαστής της Μαλέσκου, ο Δημήτρης ο Ουγγαρέζος έσπευσε να το σχολιάσει-ντεμέκ κακόβουλα αλλά πρέπει να του θυμίσουμε ότι έχει κάνει αντίστοιχα ρεσιτάλ κριντζ μιουζικάλ σε πρωινάδικο. Είναι το μεροκάματο του τρόμου πλέον παιδιά. Ξεκάθαρα, δεν μπλέκεις με τηλεόραση.  

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα