Η πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ μας προσφέρει συχνά αρκετές συγκινήσεις. Για παράδειγμα, δεν θα ξεχάσουμε εύκολα το ”στρίμωγμα” της Γιάννας Αγγελοπούλου ή τα όσα είπε ο Άρης Πορτοσάλτε για το Πάσχα και το ποιος ευθύνεται που ο κόσμος δεν θα γιορτάσει τις μέρες αυτές στο χωριό του. Σήμερα είχαμε μία ακόμα ωραία στιγμή που μας γύρισε πίσω στην ελληνική τηλεόραση που αγαπήσαμε.

Το πρωί λοιπόν είχαμε έναν καβγά στην εκπομπή Σήμερα ανάμεσα στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Μαρκόπουλου και τον διευθυντή του avgi.gr Νίκο Σβέρκο για το θέμα των εμβολιασμών αλλά και το χθεσινό διάγγελμα του πρωθυπουργού. Η φράση που ξεκίνησε τον καβγά, ήταν η εξής: «Έκανε πάρα πολύ κακή εντύπωση το γεγονός ότι ο κύριος Μητσοτάκης ουσιαστικά κατηγόρησε όσους πέθαναν επειδή δεν είχαν εμβολιαστεί. Ήταν πολύ ατυχής έκφραση», σχολίασε ο Νίκος Σβέρκος και ο Δημήτρης Μαρκόπουλος απάντησε: «Με έμμεσο τρόπο βάζετε αστερίσκους στη διαδικασία του εμβολιασμού και εσείς και πολλοί σύντροφοί σας από τον ΣΥΡΙΖΑ».

Ε, αυτό ήταν. «Εγώ βάζω αστερίσκους; Είναι ντροπή αυτό που λέτε. Έχει μείνει ο κόσμος ανεμβολίαστος και μας λέτε τώρα ότι βάζω και αστερίσκους; Να ανακαλέσετε αμέσως. Δεν ντρέπεσαι!», είπε ο Νίκος Σβέρκος με τον Δημήτρη Μαρκόπουλο να απαντά  «Ο κόσμος κατάλαβε τι είπατε. Και κρινόμαστε… Εσείς να ντρέπεστε που βάζετε λόγια στο στόμα του πρωθυπουργού. Ντροπή σας! Δημοσιογράφος είστε ή κομματικό στέλεχος; Αλλοιώνετε ως δημοσιογράφος αυτά που είπε ο πρωθυπουργός;» και μετά από πολλά «δεν ντρέπεσαι» φτάσαμε στο σημείο ο δημοσιογράφος να πει στον αέρα «εσύ να ντρέπεσαι! Πήγαινε να υπερασπιστείς κάνα χρυσαυγίτη Μαρκόπουλε!». Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα.

https://www.youtube.com/watch?v=xXhFP5fWi28