Οι προηγούμενες ημέρες ήταν από τις χειρότερες για τον Mick Jagger. Η επί 13 χρόνια σύντροφος του γερόλυκου του rock και γνωστή σχεδιάστρια μόδας, L’Wren Scott έβαλε τέλος στη ζωή της, με τις φήμες να λένε ότι δεν άντεχε την κατάρρευση της εταιρίας της και τα χρέη. Ο leader των Rolling Stones ακύρωσε τη περιοδεία του συγκροτήματος στην Αυστραλία, επέστρεψε συντετριμμένος στις ΗΠΑ, ενώ τη Δευτέρα την αποχαιρέτησε για πάντα σε μια σεμνή τελετή στο Λος Άντζελες.

Και ενώ ο Jagger θα πίστευε ότι τα δύσκολα είχαν περάσει, η αποκάλυψη της διαθήκης της Scott, άνοιξε ένα νέο μέτωπο. Η αδικοχαμένη σχεδιάστρια, παρά τα μεγάλα χρέη της, είχε και περιουσία αξίας 9 εκατομμυρίων, την οποία και άφησε στον Mick. Και αυτό ήταν αρκετό για να αρχίσει μια μάχη με την οικογένειά της.

Διαβάστε ακόμα: Sex, drugs and… suicide! – Ο Mick Jagger, τα χάπια και οι καταραμένες γυναίκες του

Η αδερφή της, Jan Shane, επιτέθηκε στον Jagger, τον οποία αποκάλεσε… αεροπειρατή και ξεκαθάρισε ότι θα διεκδικήσει μέρος της περιουσία της.

«Ναι, γνωρίζω ότι ήταν σύντροφοι για 13 χρόνια, αλλά η οικογένεια είναι πάνω από όλα» δήλωσε η Shane και ξεκίνησε η επίθεσή της. «Ο Jagger φέρθηκε σαν αεροπειρατής στην κηδεία της. Αποφάσισε να κάνει τη τελετή στο Λος Άντζελες και όχι στη Γιούτα, όπου η L’Wren είχε γεννηθεί, μεγαλώσει και βρίσκονται όλοι οι συγγενείς της. Προφανώς ήθελε μια κηδεία-τσίρκο για τα μίντια και αυτό δεν άξιζε στην αδερφή μου» τόνισε, έστω κι αν η τελετή έγινε παρουσία μόλις 70 ανθρώπων και χωρίς δημοσιογράφους και κάμερες. Ωστόσο, όπως είπε, αυτή η απόφαση του leader των Rolling Stones είχε ως αποτέλεσμα τόσο εκείνη, αλλά και πολλοί συγγενείς της να μην καταφέρουν να ταξιδέψουν στο Λος Άντζελες για να την αποχαιρετήσουν.

Αλλά όπως είπε «ποια είμαι εγώ για να τα βάλω με αυτή τη μηχανή που ονομάζεται Jagger;».

Πάντως η Shane δεν έμεινε εκεί. Αναφέρθηκε και στη περιουσία της αδερφής της, ύψους 9 εκατομμυρίων, που άφησε στον Jagger και ξεκαθάρισε ότι θα διεκδικήσει ένα μέρος της. «Μέρος της περιουσίας είναι και αρκετά πράγματα που ανήκουν στην οικογένειά μου. Πράγματα που είχε πάρει μαζί της η L’Wren στο Λος Άντζελες όταν πέθανε η μητέρα μας. Αυτά έχουν αξία μόνο για την οικογένεια και θα τα διεκδικήσω. Δεν πρέπει να μείνουν στην οικογένεια Jagger. Είναι οικογενειακά κειμήλια» ξεκαθάρισε η Shane.