Έφτασε η εποχή που τα live του Instagram ταΐζουν με ειδήσεις τα υπόλοιπα mainstream media. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η περίπτωση του Light, ο οποίος αποκάλυψε πως δέχθηκε πρόταση από την εταιρεία παραγωγής του Survivor, ώστε να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο, να συμμετάσχει στο reality και να προκαλέσει χαμούλη.

Μάλιστα του έσκαγαν 300.000 ευρώ για 3 μήνες (μεταξύ μας όσα δε θα βγάλει σε μία ζωή) και ήταν διατεθειμένοι να του δώσουν 400.000 ευρώ για να καταφέρουν να τον ψήσουν (διότι ακούστηκε τουλάχιστον διστακτικός με τα 300 χιλιάρικα). Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο Έλληνας τράπερ, δε δέχτηκε την πρόταση διότι δεν ήθελε να φοράει μαντίλια, να τσακώνεται για την τροφή και τον ύπνο του και τέλος πάντων να μη γίνει ρεζίλι και χαλάσει την υστεροφημία του.

Ο κατά κόσμον Χρήστος Ιωαννίδης που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και κατάγεται από την Κένυα αναφέρει πως έριξε ένα τεράστιο άκυρο στον Ατζούν και αποκάλυψε πως απάντησε στους ιθύνοντες της παραγωγής, να δώσουν τα χρήματα στην Έλενα Κρεμλίδου. Μάλιστα θεωρεί πως έχει «ακόμη 10 χρόνια καριέρας στη μουσική βιομηχανία και προτιμά να ξύνει τα  @ρχιδι@ του στην Ελλάδα από το να σπάει καρύδες». Ίσως από την άλλη να φοβήθηκε το battle με τον πραγματικό βασιλιά της ρίμας, Τριαντάφυλλο. Γιατί καλά τα παλικαράκια εκεί στην trap, αλλά μόνο ένας έχει τολμήσει να σπάει τα ρολόγια και να περπατήσει πάνω στο νερό.

Τίμιος ως προς τις προθέσεις του ο Light; Ενδεχομένως. Ειλικρινής ως προς τους ισχυρισμούς του; Κρατώ τις επιφυλάξεις μου.

https://www.youtube.com/watch?v=mQnAs3NHOZk