Οι ώρες που περνά κάποιος μπροστά από την οθόνη του στο lockdown, είναι πλέον πολλές. Πάρα πολλές. Αυτό είναι κάτι που δυστυχώς, οι περισσότεροι από εμάς δεν μπορούν να αποφύγουν καθώς η δουλειά τους απαιτεί τη χρήση υπολογιστή, ειδικά τώρα που αρκετοί εργάζονται με τη μέθοδο της τηλεργασίας.

Η ζωή μας όλη, λοιπόν, γυρίζει γύρω από μία οθόνη μέρα νύχτα. Και η νύχτα, φυσικά, έχει την τιμητική της αφού το λάπτοπ ή το κινητό μένει ανοιχτό και παρακολουθούμε τις αγαπημένες μας τηλεοπτικές σειρές ή ταινίες. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Στην καραντίνα, εκτός από τη πλήξη μας, αυξήθηκαν και οι ώρες που παρακολουθούμε τα «πιπεράτα» βίντεο. Ας διώξουμε τις ντροπές, όλοι ξέρουμε ότι το πορνό έχει σημαντική θέση στη ζωή μας. Μάλιστα, σε στοιχεία που έδωσε η Sirina, μάθαμε ότι 342.000 γυναίκες επισκέφτηκαν το σάιτ της μέσα στο lockdown. Μάθαμε όμως και κάτι άλλο.

via GIPHY

Πέντε Ελληνίδες πορνοστάρ, έκαναν γνωστό με ποιους διάσημους Έλληνες θα ήθελαν να γυρίσουν μαζί τους ταινία. Η αλήθεια είναι πως βρήκαμε στη λίστα ονόματα που δεν περιμέναμε να βρούμε. Αλλά εντάξει, ο καθένας με το γούστο του. Είστε έτοιμοι; Ακολουθούν τα ονόματα των διασήμων:

Τάσος Νούσιας, Αντώνης Κανάκης, Διονύσιος Πρώιος, Γιώργος Λιάγκας, Κωνσταντίνος Αργυρός, Άκης Πετρετζίκης, Στέφανος Κωνσταντινίδης, Σάκης Τανιμανίδης, Στέφανος Μιχαήλ, Σάκης Ρουβάς. Λοιπόν, τι λέτε;