Η βουλευτής της ΝΔ, Έλενα Ράπτη, δεν έκρυψε την έντονη δυσφορία που της προκάλεσε η δημοσιοποίηση φωτογραφιών, που την απεικονίζυυν παρέα με τον σύντροφό της, Λούκα Γιώρκα. Σε δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής του Μακεδονία TV που παρουσιάζει η Ιωάννα Λίλη, «Όλα καλά», η βουλευτής θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα.

«Καταρχήν να σας πω ότι τον τελευταίο καιρό κάποιες προσωπικές στιγμές έγιναν αντιληπτές λόγω κρυφών φωτογράφων. Ουδεμία πρόθεση υπήρξε αυτές να δημοσιοποιηθούν και ουδεμία ανάγκη να τις μοιραστώ με κανέναν» δήλωσε η θεσσαλονικιά πολιτικός, για να απαντήσει σε φήμες που θέλουν να εκμεταλλεύεται το δεσμό της και συνέχισε τονίζοντας πως, «οφείλω να σας πω ότι τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια υπήρξαν για μένα τόσο πειθαρχημένα στη δουλειά, που προσωπικές στιγμές μπορώ να δικαιολογήσω στον εαυτό μου ίσως κάποια σαββατοκύριακα- και κάποιες ώρες μέσα σε αυτά. Θα είναι με την οικογένειά μου, με τις προσωπικές μου επιλογές, με τις φίλες μου… Όπως προκύψει, όμορφα να είναι».

Διαβάστε επίσης: Έλενα Ράπτη: «Ναι, είμαι ζευγάρι με τον Λούκα Γιώρκα»

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως φωτογραφίες του ζευγαριού έχουν δημοσιευθεί τόσο σε κυριακάτικες εφημερίδες, όσο και σε εβδομαδιαία, lifestyle περιοδικά.

Η ίδια, μάλιστα, δεν είχε ξεκαθαρίσει εάν είναι ζευγάρι με τον τραγουδιστή που μας είχε εκπροσωπήσει στη Eurovision πριν από δύο χρόνια.

Και το έκανε πριν από λίγες ήμερες.

Δείτε το βίντεο:

 

 

του