Εντάξει, δεν είναι η πρώτη φορά που η Σαμπρίνα μάς απασχολεί με τις τοποθετήσεις της και μπορεί να μην είναι και η τελευταία. Η ίδια έχει δηλώσει παλαιότερα ότι «αν πιστεύουμε πως έχουμε δημοκρατία, σωστό είναι να ακούμε τα πάντα, χωρίς να κατηγορούμε εκείνους που τα εκφράζουν». Αυτή ήταν η δήλωσή της για τον Στιβ Γιατζόγλου και τα όσα είχε ακούσει για τη συμμετοχή του σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής.

Φτάνοντας στο σήμερα, ή καλύτερα στο χθες, 21 Φεβρουαρίου, η ιδιαίτερα ενεργή στο Facebook Σαμπρίνα, επέλεξε να σχολιάσει την επικαιρότητα αλλά με έναν εντελώς λάθος τρόπο. Όπως μας ενημέρωσε, είμαστε όλοι υποκριτές αλλά πριν φτάσουμε εκεί, μάθαμε τι σημαίνει διαφορετικότητα και «διαφορετικότητα». Σε ένα ακατανόητο post από όλες τις απόψεις, η Σαμπρίνα μοιάζει να «μπέρδεψε τα μπούτια» της όπως μπέρδεψε την ομοφυλοφιλία με τη παιδεραστία.

Κλείστε τη μύτη σας: Το πρόβλημα δεν είναι κομματικό, το πρόβλημα είναι κοινωνικό. Δεν τολμούσατε να μιλήσετε όταν τα βλέπατε φανερά μπροστά στα μάτια σας κυρίως σε pride παρελάσεις οι οποίες στήριζαν την διαφορετικότητα. Ποια διαφορετικότητα; Αόριστος ορος «διαφορετικότητα». Και η ανωμαλία διαφορετικότητα είναι Μήπως να στηρίξουμε και την διαφορετικότητα του παιδόφιλου; Και οι μουσουλμάνοι Παντρεύονται 9χρονα, μήπως να στηρίξουμε και αυτούς; Σας έφαγε η πολιτική ορθότητα και η πρόοδος. Αφήνατε να μπαίνουν σε παρελάσεις και να περνούν υπόγεια μηνύματα με τον αόριστο όρο «διαφορετικότητα». Κάποιοι εκμεταλλεύονται αόριστους όρους περί γενικευμένης αγάπης και διαφορετικότητας χωρίς να προσδιορίζουν ποια διαφορετικότητα;  Υποκριτές όλοι σας.

Το πρόβλημα δεν είναι κομματικό Το πρόβλημα είναι κοινωνικό Δεν τολμούσατε να μιλήσετε όταν τα βλεπατε φανερά μπροστά…

Δημοσιεύτηκε από Sabrina Tserkanou στις Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021