«Όλα εξαρτώνται από το πόσο καιρό θα τρέχει η σειρά. Θα είναι για επτά χρόνια; Για οκτώ; Για 10; Τα βιβλία παίρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις (σε έκταση). Μπορεί να χρειαστεί μια προσθήκη που θα «δένει» την πλοκή. Κάτι με προϋπολογισμό περίπου στα 100 εκατομμύρια δολάρια και διάρκεια δύο ωρών. Αυτοί οι δράκοι, ξέρετε, γίνονται πραγματικά τεράστιοι». Η παραπάνω απάντηση του συγγραφέα, George R.R. Martin, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Hollywood Reporter, δείχνει πως η σκέψη για να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη μέρος του βιβλίου του, δεν είναι και τόσο… φήμη.

Ξέρεις τους νέους χαρακτήρες του 4ου κύκλου; Γνωρίστε τα νέα πρόσωπα του Game of Thrones!

Από ό,τι φαίνεται, όλα εξαρτώνται από τη διάθεση του HBO, αφού προφανώς και δεν μιλάμε για τηλεταινία. Το υλικό που υπάρχει είναι τεράστιο διαβεβαιώνει ο συγγραφέας και μάλιστα προτείνει μια νουβέλα του, το «Tales of Dunk and Egg», που πηγαίνει πίσω, στα γεγονότα που είχαν συμβεί 90 χρόνια πριν την εποχή που παρακολουθούμε.

Διάβασε επίσης: Πέντε μαθήματα πολιτικής που διδάσκει το Game of Thrones!

                           Γυναίκες – δηλήτηριο: Οδηγίες χρήσης για τα θυληκά του Game of Thrones!

Η συνέντευξη έγινε με την αφορμή του promotion για την έναρξη του τέταρτου κύκλου της επικής σειράς, που έγινε στη Νέα Υόρκη και από το κόκκινο χαλί πέρασαν πολλοί από τους ηθοποιούς του επιτυχημένου σίριαλ.

 

Τους αναγνωρίζετε;