Η Ανθή Σαλαγκούδη έχει γίνει το εύκολο θύμα κάφρικων αστείων στο τουίτερ. Κάποιες φορές είναι δυσδιάκριτο το όριο ανάμεσα στο τρολάρισμα και τον σεξιστικό χλευασμό. Κάποια σχόλια ζέχνουν χολή και κακοποιητικά μισογυνιστικά στερεότυπα είτε γίνονται ανώνυμα είτε επώνυμα, όπως στην περίπτωσή του Γιώργου Τσαλίκη. Άβολος τουιτεράς. 

https://twitter.com/hashtag/survivorGR?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Γιατί την βρίζουν; Για ταξικούς λόγους; Αμείβεται για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι επιβίωσης με 6.500 χιλιάδες ευρώ κάθε εβδομάδα (αν πιστέψουμε τα ρεπορτάζ των πρωινών εκπομπών). Τι σημαίνει αυτό; Μέσα σε δύο εβδομάδες έβγαλε το ετήσιο βασικό εισόδημα πολλών γυναικών στην ηλικία της.

https://twitter.com/Osuperman_/status/1353636736719585281?ref_src=twsrc%5Etfw

Η Ανθή Σαλαγκούδη είναι κόρη του πρώην υφυπουργού οικονομικών, Γιώργου Σαλαγκούδη. Και ίσως έτσι εξηγείται γιατί την αποκαλούν βύσμα. Γιατί όμως αναπαράγουν σεξιστικά αστεία και την κουλτούρα του μισογυνισμού άτομα (βασικά για σένα λέμε Γιώργο Τσαλίκη) που θα περίμενες να ασπαστούν το δόγμα της πολιτικής ορθότητας επειδή πολιτεύονται κι έχουν δημόσιο λόγο είτε ως τραγουδιστές είτε ως πανελίστες ή και ως γονείς. Δεν νομίζω ότι προάγει καμία προοδευτική κουβέντα η υπογραφή του τουίτ “Όταν βγεις Ανθή μου να δεις πιτσα που θα φας…”. Τουναντίον είναι κακόγουστος, κάφρικος και σχεδόν κακοποιητικός σχολιασμός που μάλλον θα έπρεπε να είχε σβηστεί. Τα συμπεράσματα δικά σας.  

https://twitter.com/Tsalikisgiorgos?ref_src=twsrc%5Etfw