«Μοιάζει με κακόγουστο αστείο να προπονεί άλλη ομάδα ο Ζοτς. Πρέπει να επιστρέψει μια για πάντα στο σπίτι του». Τάδε έφη Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
 
Τι έγινε, λοιπόν, και άνοιξε την πόρτα της επιστροφής στον μεγαλύτερο προπονητή που έχει δει ποτέ το ευρωπαϊκό μπάσκετ, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός; Πρόκειται για επικοινωνιακό τρικ της στιγμής ή για επιθυμία να επιστρέψει στο ΟΑΚΑ ο μεγάλος Σέρβος;
 
Η ζυγαριά γέρνει προς τη δεύτερη απάντηση. Ο κ. Γιαννακόπουλος είδε πως όποιος και να καθίσει στον πάγκο της ομάδας του, σαν τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν… έχει. Και πώς να έχει; Ο Αργύρης Πεδουλάκης πρόλαβε να δώσει στην ομάδα κούπα, δεν πρόφτασε όμως να διώξει τη σκιά του μεγάλου Σέρβου και σύμφωνα με τον πρόεδρο των «πρασίνων» δεν έχει το ειδικό βάρος να προσπεράσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στα ευρωπαϊκά ραμμένα αστέρια στη φανέλα.
 
Ο “Αρτζι”, βεβαίως, δεν είχε στα χέρια του το έμψυχο υλικό του Ζέλικο, για να τα λέμε όλα. Διότι αυτός ακριβώς ήταν και ο λόγος της διαφωνίας από την οποία προέκυψε το πιο ηχηρό διαζύγιο στα ευρωπαϊκά παρκέ. Η μείωση του μπάτζετ. Το αφεντικό του Τριφυλλιού, λοιπόν, επανέρχεται δυναμικά και αφού είδε ότι το συγκεκριμένο πρότζεκτ δεν τραβάει, σκέφτεται πλέον πολύ σοβαρά τη δοκιμασμένη πετυχημένη συνταγή, που ξεκινάει από τον πάγκο και καταλήγει στο οπαδικό «θέλω».
 
Και ο καλύτερος «μάγειρας», κατά τον κ. Γιαννακόπουλο, είναι ο Μουρίνιο του μπάσκετ. Ή αλλιώς, ο καλύτερος προπονητής στην ευρωπαϊκή ιστορία του αθλήματος.