Οι αστροπροβλέψεις της Παρασκευής 25/10 από την Άνιελ.

ΚΡΙΟΣ

Έχει ξεκινήσει ένα πολύ όμορφο και δημιουργικό διάστημα για εσάς εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που θα προκύψουν, είναι μοναδικές. Βγείτε, επίσης γνωρίστε νέους ανθρώπους δικτυωθείτε και μην αφήσετε τίποτα στην τύχη τους μπορεί οι νέες γνωριμίες σας να σας στηρίξουν και θα βοηθήσουν στην προώθηση των σχεδίων σας.
 

ΤΑΥΡΟΣ

Η αισιοδοξία σας και η πίστη στις δυνατότητές σας, θα σας βοηθήσουν να βγείτε από το αδιέξοδο. Το πλανητικό σύστημα ευνοεί δραστηριότητες κοινωνικού χαρακτήρα και επαφές με παλιούς φίλους. Κάποια ερωτηματικά για την κοινωνική σας θέση, σας έχουν κάνει ανήσυχους και ευαίσθητους .

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι ιδανική περίοδος για να κάνετε πραγματικότητα σχέδια και στόχους, ενώ ένα γραφειοκρατικό ή νομικό ζήτημα μπαίνει σε διαδικασία επίλυσης. Μην αποπροσανατολίζεστε και μην υποκύπτετε εύκολα σε πειρασμούς ειδικά ερωτικούς γιατί θα υπάρξει πρόβλημα σε όλους εσάς που είστε σε δέσμευση.
 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσείς  που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και να βεβαιωθείτε ότι, οι προτάσεις επαγγελματικής φύσης που σας έχουν γίνει, βασίζονται σε ρεαλιστικές βάσεις φερθείτε έξυπνα και πάρτε ότι σας ανήκει. 

 

ΛΕΩΝ

Το επόμενο διάστημα θα σας απασχολήσουν έντονα κάποιες επισκευές  που θα προκύψουν στον επαγγελματικό σας χώρο. Οργανώστε τον ελεύθερό σας χρόνο έτσι ώστε να είναι αποδοτικότερος για εσάς την εργασία αλλά και την οικογένειά σας. 
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σας διακατέχει έντονη αγωνία  σήμερα για το αν θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις της εργασίας σας. Τώρα είναι επιτακτική η ανάγκη για να βοηθήσετε τους πραγματικούς σας φίλους. Οι καθυστερήσεις από μέρους σας μπορεί να γίνουν αιτία να έρθετε σε σύγκρουση με το σύντροφο σας ή κάποιο συνάδελφο.

 

ΖΥΓΟΣ

Αλλάζουν θεαματικά τα πράγματα για εσάς από σήμερα και μετά .Θα νιώσετε μεγάλη δύναμη και αίσθημα ολοκλήρωσης στην ερωτική και επαγγελματική σας ζωή. Επιλέξτε να κάνετε πράγματα που σας ικανοποιούν, αλλά μέχρι τώρα για κανένα ιδιαίτερο λόγο τα αναβάλατε. 
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην βιαστείτε να βρείτε απαντήσεις στα διλήμματα που έχετε αυτό το διάστημα. Ακολουθήστε κατά γράμμα τις οδηγίες των ειδικών για να ξεπεράσετε άμεσα το πρόβλημά σας. Μην φορτώνετε περισσότερο το πρόγραμμά σας γιατί δεν θα καταφέρετε και θα εκτεθείτε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μείνετε μακριά από σκοτούρες και μπερδεμένες καταστάσεις για λίγο καιρό, επίσης μην μεταφέρετε τα προβλήματα του σπιτιού σας στην εργασία σας. Το χιούμορ σας θα σας βοηθήσει να κάνετε νέες γνωριμίες. Επιχειρηματικά σχέδια και συνεργασίες ευνοούνται αυτό το διάστημα.
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάντε περικοπές όσον αφορά τις προσωπικές σας απολαύσεις για να μπορέσετε να εξοφλήσετε τα χρέη σας. Η σχέση σας είναι τώρα πιο σταθερή και σκέφτεστε να κάνετε μια καινούργια αρχή στη ζωή σας. Καλό θα ήταν να αποφύγετε υπογραφές συμφωνιών, ιδιαίτερα όταν αφορούν τα οικονομικά σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια δοκιμασία θα σας βοηθήσει να καταλάβετε ποιοι είναι οι πραγματικοί σας φίλοι. Ίσως παρουσιαστούν ανωμαλίες σε κάποιους τομείς της εργασίας σας. Βρίσκεστε με φίλους που χρειάζονται τη βοήθεια σας. 

 

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτό το διάστημα σκέφτεστε έντονα να πραγματοποιήσετε ένα νέο οικονομικό εγχείρημα. Αυτό τον μήνα μην δίνετε βάση σε κακοήθη σχόλια τρίτων. Από αυτό το μήνα ξεκινάει μια πολυάσχολη περίοδος και θα έχετε να αντιμετωπίσετε αρκετή δουλειά αλλά και γκρίνια στο σπίτι.

Για περισσότερα θέματα που αφορούν ζώδια μπείτε στο www.aniel.gr