Αποδεικνύονται αυτά που ισχυρίζεται ο Ιβάν Σαββίδης για το ρόλο του Βαγγέλη Μαρινάκη; Και το αντίστροφο… Αποδεικνύονται τα όσα υποστηρίζει ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τον Ιβάν Σαββίδη;

Η κόντρα των δύο πιο ισχυρών (σε οικονομικό επίπεδο) ιδιοκτητών της Super League έφτασε στο αποκορύφωμά της, με ανακοινώσεις, απαντήσεις και ανταπαντήσεις.

Αν οι απειλές γίνουν πράξεις, τότε αναμένουμε στο δικαστήριο να ακούσουμε την τεκμηρίωση όλων αυτών. Πώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης κρύβεται πίσω από το σάπιο σύστημα; Γιατί ο Ιβάν Σαββίδης είναι «φερόμενος ως ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ»;

 Μέχρι τότε, όλο αυτό που συμβαίνει στο –ίσως- χειρότερο πρωτάθλημα όλης της Ευρώπης, θα είναι άλλο ένα επεισόδιο μιας ακόμη φαρσοκωμωδίας, στημένης για να ταϊσει με περισσότερο «σανό» τους οπαδικούς στρατούς.

Φυσικά και δεν θα έπρεπε να περιμένουμε να έχουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Πώς θα γίνει ένα κομμάτι μιας κοινωνίας που είχε παρακμάσει ηθικά, πολύ πριν μαραζώσει οικονομικά, να είναι υγιής; Θα έρθει η… άνοιξη του ελληνικού ποδοσφαίρου με τέτοιες κόντρες;Δίχως αμφιβολία, όχι! Είναι γνωστό άλλωστε, πως σε οποιοδήποτε χώρο παίζονται εκατομμύρια, κανείς δεν πηγαίνει στον αντίπαλο με λουλούδια και κεράσματα.

Απλά ο ΠΑΟΚ θέλησε να σηκώσει τους τόνους την πιο ακατάλληλη στιγμή και να πει αυτό που ακούγεται παντού. Πως ο Ολυμπιακός είναι εκείνος που κινεί τα νήματα στην ΕΠΟ (άρα και στη διαιτησία) και κάνει κουμάντο όπου υπάρχουν κέντρα εξουσίας. Πώς θα το αποδείξει αυτό; Μπορεί να ζητά απλά την προσοχή όλων στα δύο πολύ κρίσμα παιχνίδια για τα ημιτελικά του κυπέλλου; Ίσως! Παράλληλα όμως άναψε και ένα φυτίλι, που καλό θα είναι να μην σκάσει στα δύο ματς που έρχονται.

Γιατί ο κίνδυνος να δούμε θεάματα ανάλογα με εκείνα που κοροϊδεύαμε κάποτε, είναι μπροστά μας!