Είναι η νέα αγαπημένη ξανθιά του Hollywood και της Αμερικής. Διαπεραστικό βλέμμα, εκρηκτικό κορμί, σαρκώδη χείλη και ερωτισμός που τρελαίνει το ανδρικό μυαλό. Και όπως φαίνεται η Amanda Seyfried τον διασκεδάζει αυτόν τον ρόλο της – και δεν διστάζει να παίζει με τις φαντασιώσεις μας.

Η 28χρονη όμορφη ηθοποιός μίλησε στο W Magazine και ήταν πιο αποκαλυπτική από ποτέ. Μίλησε για τις σεξουαλικές σκηνές στις ταινίες της, ξεκαθάρισε ότι «είναι πολύ ωραία. Μου αρέσουν αυτές οι σκηνές», ενώ παραδέχθηκε ότι πολλοί από τους συμπρωταγωνιστές της ήταν ωραίοι και σέξι άνδρες με αποτέλεσμα «να δημιουργείται μια σχέση μεταξύ μας. Πολλές φορές δεν είναι η καλύτερη ιδέα αυτή, αλλά μου αρέσει στις ρομαντικές ταινίες να παίζω σαν να είμαι πραγματικά ερωτευμένη».

Η Amanda όμως μίλησε και για ένα φιλί που έκοψε την ανάσα σε όλους τους άνδρες – αυτό με τη Megan Fox στη ταινία «Jennifer’s Body».

«Ήταν ένα πραγματικά παθιασμένο φιλί. Το νιώσαμε και οι δύο. Με τη Megan έχουμε παρόμοιο στυλ που φιλάμε και το αποτέλεσμα ήταν πολύ sexy» παραδέχθηκε.

Βέβαια εκτός από συνέντευξη, η Seyfried πόζαρε για το W Magazine και έδειξε -για μια ακόμη φορά- γιατί θεωρείται το νέο sex symbol του Hollywood.