Αν είσαι οπαδός του «Mad Men» σίγουρα είναι από τους χαρακτήρες που σου σπάνε τα νεύρα. Αυτό το δήθεν αθώο της Peggy Olson, σε εκνευρίζει αρκετά. Ωστόσο η Elisabeth Moss εκτός πλατό είναι από τα πιο cool άτομα – και όταν θέλει αποκαλύπτει και τη sexy πλευρά της.

Όπως έκανε στο New York Magazine – εκεί όπου πόζαρε topless, μίλησε για την καθημερινότητά της, αλλά και τον αποτυχημένο γάμο της, που χαρακτήρισε «τραυματική εμπειρία».

«Ήμουν αρκετά μικρή τότε, αλλά δεν το έβλεπα. Ο γάμος μου ήταν απαίσιος, μια τραυματική εμπειρία και ευτυχώς που χωρίσαμε νωρίς και όχι μετά από πολλά χρόνια. Ευτυχώς που δεν κάναμε και παιδιά» είπε η Moss, η οποία ήταν παντρεμένη για 10 μήνες με τον ηθοποιό Fred Armisen.

 

Όσο για τη ζωή της; «Είμαι ένα φυσιολογικό άτομο, που αγχώνεται με βλακείες. Λατρεύω το σούσι και τον ύπνο, ενώ θεωρώ την υποκριτική πολύ διασκεδαστική. Αλλά όχι και κάτι το πολύ σοβαρό» τόνισε η Moss για να συμπληρώσει: «Όπως και να το κάνεις είναι λίγο περίεργο να ξυπνάς κάθε μέρα για να υποδυθείς έναν άλλον. Να φοράς τα ρούχα κάποιου άλλου».

Για αυτό και εμάς μας αρέσει περισσότερο στις γυμνές φωτογραφίες της!