Οι αστροπροβλέψεις της Πέμπτης 24/10 από την Άνιελ.

ΚΡΙΟΣ

Μη διστάζετε να ζητήσετε τη συνδρομή των φίλων σας στη δύσκολη αυτή φάση της ζωής σας. Δείξτε υπομονή και επιμονή τόσο στα θέματα που σας απασχολούν στο σπίτι όσο και στην δουλειά. Το φιλότιμο και η εργατικότητά σας θα ανταμειφθούν πολύ γρήγορα . Θα νιώθετε αδύναμοι και ιδιαίτερα φορτισμένοι σήμερα . 
 

ΤΑΥΡΟΣ

Αλλά χρειάζεται να είστε στην κυριολεξία κυνηγοί και να μην αρνηθείτε ακόμα και ένα ταξίδι που μπορεί να κάνετε. αυτό το διάστημα για να προωθήσετε την καριέρα σας Ζητήστε τη βοήθεια των συναδέλφων σας, προκειμένου να ξεπεράσετε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε στον επαγγελματικό σας χώρο  .

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ειρωνεία σας δεν θα κάνει καθόλου καλό  στη σχέση σας ,ή στην επαγγελματική σας ζωή . Αυτήν την περίοδο θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι ακριβώς θέλετε για το επαγγελματικό σας μέλλον  ,αλλά και την καριέρα σας ,μην διστάζετε και μην σταματάτε στα εμπόδια. Ο σύντροφός σας ή οι συνεργάτες σας καταλαβαίνει τις ανάγκες σας και σας στηρίζουν  σε κάθε σας βήμα. 
 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υπάρχουν ευκαιρίες τις οποίες μπορεί να κυνηγήσετε και να κερδίσετε κάτι ξαφνικά και χωρίς να το περιμένετε. Ίσως να κινηθείτε πολύ διπλωματικά και έξυπνα με στόχο το κέρδος. Σε ένα ακίνητο που σας απασχολεί ίσως να βρεθεί μια λύση που δεν την περιμένατε αρκεί να ρίξετε τις μεγάλες προσδοκίες. Πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν δημιουργούν μια πιεστική αίσθηση και σας εκνευρίζουν. 
 

ΛΕΩΝ 

Τα εξωτερικά ερεθίσματα που έχουν προκύψει μέσα στο χώρο  εργασίας κάπου σας αναστατώνουν και σας βάζουν στη διαδικασία να σκέπτεστε το τι είναι σωστό και τι λάθος. Κάντε  συζητήσεις και εμπορικές συμφωνίες αυτό το διάστημα θα έχουν επιτυχία. Αισθηματικά, από το απόγευμα και μετά θα νιώσετε καλύτερα

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι νέες επιχειρηματικές σας κινήσεις σας έχουν αγχώσει πολύ το τελευταίο διάστημα. Όσοι από εσάς έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου  σήμερα θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις σε θέματα εργασίας ,αλλά, και καριέρας ενώ παράλληλα βελτιώνονται και τα οικονομικά σας.
 

ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή μέρα σας βρίσκει γεμάτους με ενέργεια και ζωντάνια, ωστόσο σε μια κατάσταση παθογένειας. Βάλτε για λίγο καιρό στην άκρη τους προβληματισμούς σας και προσπαθήστε να κάνετε μια νέα αρχή στα επαγγελματικά σας και να είστε σίγουροι ότι θα πετύχετε όλα όσα έχετε ονειρευτεί .
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ήρθε η ώρα να χειριστείτε με μεγαλύτερη σοβαρότητα τις προσωπικές σας υποθέσεις αλλά και τις επαγγελματικές καθώς το τελευταίο διάστημα έχετε χαλαρώσει με αποτέλεσμα να χάνετε ευκαιρίες. Είναι γνωστό στο στενό σας κύκλο πως απολαμβάνετε να είστε στο επίκεντρο της προσοχής. Ό,τι κι αν συμβεί, μη συζητάτε για τα οικονομικά σας στο χώρο  της δουλειάς σας.
 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από σήμερα και για αρκετό διάστημα θα πρέπει να έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοικτά για να αξιοποιήσετε όλες τις επαγγελματικές ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν ,ίσως είναι και αυτό που περιμένατε πολύ καιρό .Θα πρέπει επίσης να ξέρετε πως ακόμη και τα πιο δυνατά σχέδια δεν μπορούν να εφαρμοστούν αν δεν υπάρχει πλάνο.
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα βρείτε τον σωστό άνθρωπο που θέλετε δίπλα σας στα επαγγελματικά σας, επίσης κάποιο άτομο από τον εργασιακό σας χώρο θα προσελκύσει το ενδιαφέρον σας  Μείνετε ψύχραιμοι αποφεύγοντας τις προστριβές με τους συναδέλφους ή συνεργάτες σας. Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για επενδύσεις και οικονομικά ανοίγματα.
 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε αναλάβει πολλές ευθύνες στα επαγγελματικά και κυρίως σε τομείς που θα αλλάξουν  τα οικονομικά σας, αλλά χρειάζεται περισσότερη δουλειά για να τα καταφέρετε ,τίποτα δεν κερδίζετε  εύκολα, αν χρειαστεί να υπογράψετε κάποια συμφωνία μελετήστε προσεκτικά τους όρους. Το επόμενο διάστημα θα ασχοληθείτε  με καινούριες συνεργασίες που θα προκύψουν .
 

ΙΧΘΥΕΣ

Προσπαθήστε να μείνετε όσο το δυνατόν πιο αποστασιοποιημένοι από ανθρώπους που σας επηρεάζουν. Εκμεταλλευτείτε την ευστροφία και την ικανότητα της σωστής αντίληψης. Μία εκδρομή θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από το άγχος της καθημερινότητας και να χαλαρώσετε. Αντιμετωπίστε με σύνεση και ηρεμία όλες τις καταστάσεις που σας απασχολούν και αφήστε άτομα που θέλουν να σας βοηθήσουν να έρθουν κοντά σας.

Για περισσότερα θέματα που αφορούν ζώδια μπείτε στο www.aniel.gr