Το φινάλε της πρώτης σεζόν του HBO «True Detective», προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής, αλλά οι φανατικοί τηλεθεατές που θέλησαν να παρακολουθήσουν το επεισόδιο στο «HBO Go» στην ιστοσελίδα δηλαδή του καλωδιακού καναλιού, αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα. Και αυτό εξαιτίας της υπερφόρτωσης του δικτύου!

Η υπηρεσία «HBO Go», η οποία μεταδίδει τα επεισόδια σε πραγματικό χρόνο, απαιτεί απλά ένα όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης και το προτιμούν οι τηλεθεατές που δεν βρίσκονται συνήθως κοντά στην τηλεόραση. Αντί του σίριαλ, έβλεπαν απλά έναν «τροχό που γυρνάει», κλασικό μήνυμα ιστοσελίδας που δεν… φορτώνει!

Οι φανατικοί τηλεθεατές άρχισαν να ανεβάζουν στο Twitter σχόλια αγανάκτησης για να βγει έπειτα από αρκετή ώρα, εκπρόσωπος του καναλιού και να τοποθετηθεί: «Λόγω της τεράστιας ζήτησης για το True Detective, ενημερωθήκαμε πως υπάρχει ένα θέμα που επηρεάζει ορισμένους χρήστες. Δοκιμάστε ξανά σύντομα».

Διάβασε εδώ για την πραγματική ιστορία του True Detective… Κακοποίηση, Εκκλησία και σατανισμός!

Το πρόβλημα τελικά αποκαταστάθηκε, δύο ώρες αργότερα. Αξίζει να αναφέρουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτει το «σύστημα». Το ίδιο φαινόμενο παρατηρήθηκε και στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς Game of Thrones, τον Μάη του 2013.

5 λόγοι για να παρακολουθήσεις το True Detective.