Κανονικά θα έπρεπε να το έχουμε καταλάβει αυτό από τα παιδικά μας χρόνια. Τότε που κάναμε τη βλακεία, προσπαθούσαμε να το κρύψουμε και η μητέρα μας το καταλάβαινε με το βλέμμα! Λες και είναι κάποιο χάρισμα. 

Και, αυτό, δεν αλλάζει ούτε στις σχέσεις μας. Ναι, οι γυναίκες ξέρουν τι θα γίνει, πριν καν αυτό συμβεί. Αν μπορούσαν να προβλέψουν και τα νούμερα του Τζόκερ τότε θα ήμασταν χαρούμενοι. 

Που πας

Μπορεί να μην έχουν πιάσει ποτέ τιμόνο στη ζωή του. Ακόμα και να χάνουν τον δρόμο τους έστω κι αν έχουν GPS. Αλλά γνωρίζουν πότε θα πάρεις εσύ τη λάθος στροφή. Και όταν το κάνεις, θα ακούσεις «στα έλεγα εγώ». Ακόμα κι αν δεν το είχε πει. Απλά ήξερε ότι δεν θα το βρείτε με τη μία. Και αυτό είναι αρκετό. 

Που τρως

Σε έχει ενημερώσει από το πρωί πως σήμερα το μενού έχει φασολάκια στο σπίτι. Λογικό είναι, πριν γυρίσεις, να κάνεις μια στάση στο σουβλατζίδικο της γειτονιάς, για ένα γρήγορο και έξτρα βρώμικο. Τι πιο φυσικό; Φυσικά και με το που θα μπεις, σε φιλάει για να το διαπιστώσει! Δικαιώνεται! Δεν έχει μαγειρέψει τίποτε, παραγγέλνει πίτσα για πάρτη της. Τι δεν καταλαβαίνεις;

Πότε γιορτάζετε 

Είναι δεδομένο πως ξέρει ότι θα ξεχάσεις την επετειό σας. Αν είσαι τυχερός, γυρίζοντας στο σπίτ, θα βρεις αναμμένα κεριά, απαλή μουσική, στρωμένο τραπέζι, κρασί… Αν δεν είσαι όμως τυχερός, δηλαδή κατά 99%, το σενάριο πάει κάπως έτσι: Επιστρέφεις στο σπίτι, ρωτάει «θυμάσαι τι είναι σήμερα;», μένεις σιωπηλός, 6 ώρες γκρίνιας και ένα τοστ. Επίσης, καθόλου σεξ και τιμωρία έδρας για μια εβδομάδα. Κοιμάσαι στον καναπέ. 

Το πουκάμισο

Νυστικός από το πρωί, γιατί θα πάτε για φαγητό στους κολλητούς. Φτάνετε. Πέφτεις με τα μούτρα στο φαγητό, λερώνεις με μουστάρδα το πουκάμισο. Σε κοιτάει και σε… σκοτώνει. Στο αυτοκίνητο σε αποκαλεί και «βλάχο»! Το ήξερε πως θα το λερώσει… Η αλήθεια είναι πως κι εσύ το ήξερες!

Η απέναντι

Είστε στο μπαρ. Απέναντί σου, ένα μελαχρινό γκομενάκι σε γδύνει με τα μάτια της. Ξαφνικά σηκώνεται και πάει τουαλέτα. Και μόνο που σκέφτεσαι να πας κι εσύ, ένα χέρι νιώθεις στη μέση σου. «Τι έγινε Κωστάκη;» και τα γνωστά. Ω ναι. Όταν μπαίνει σε ένα χώρο, ξέρει από πριν ποια γκόμενα μπορεί να σου αρέσει!