Αυτή η κοπέλα έχει το άγγιγμα του Μίδα. Με ό, τι και αν καταπιαστεί δημιουργεί επιτυχία και θόρυβο (συχνά αυτά τα δύο πάνε μαζί) Μέγα λάθος του ΑΝΤ1 να τη χάσει μέσα από τα χέρια του, ακόμη και αν το κασέ της ήταν υψηλό για την εποχή και δεν έπαιρνε άλλες μειώσεις. Έβαλαν στη θέση της τη Δούκισσα, να παρουσιάσει το φετινό Dancing with the stars. Και η κοπέλα έδωσε τον καλύτερο εαυτό της αλλά την επόμενη μέρα… η Ζέτα ήταν και πάλι πρώτο θέμα συζήτησης!

Πρωινές και μεσημεριανές εκπομπές, Μουτσινάδες και Φιλιππίδηδες, όλοι συζητούσαν για το Dancing της Ζέτας. Συγκρίσεις, αναλύσεις, τοποθετήσεις επί τοποθετήσεων -to the point οι περισσότερες- και μια Μακρυπούλια να κυριαρχεί τηλεοπτικά εν τη απουσία της. 

Εκείνη, όταν η κάμερα την ακολούθησε σε θεατρική έξοδό της, αρκέστηκε να δηλώσει λακωνικά: «Ήθελα πάρα πολύ να το δω, αλλά δεν πρόλαβα».

Και στο βομβαρδισμένο πια τηλεοπτικό τοπίο, συνεχίζουμε να πέφτουμε πάνω σε τηλεοπτικές καρικατουρίστικες φιγούρες που αρνούνται να αποχωριστούν το γυαλί για μια εφήμερη δόξα, για λίγη χρυσόσκονη ακόμη…

Η Ζέτα Μακρυπούλια δείχνει να μην ανήκει στην παραπάνω κατηγορία τηλε-ανθρώπων. Γι΄ αυτό και η φετινή επιλογή της να δηλώσει τηλεοπτική απουσία και να ρίξει όλο το βάρος της στο μιούζικαλ του Φασουλή. Σε έναν ρόλο μάλιστα πρωταγωνιστικό, ιδιαίτερα απαιτητικό, πρόκληση για κάθε ηθοποιό που σέβεται την Τέχνη του και επιθυμεί να εξελίσσεται καλλιτεχνικά.

Και μόνο σε καλό θα της βγει…