Πρέπει να ξέρεις ένα μυστικό: δεν υπάρχει γυναίκα που να μην γκρινιάζει. Από την πιο καλή μέχρι τη… χειρότερη. Για αυτό, από την ώρα που αποφάσισες να είσαι μαζί της, πρέπει να τα δεχθείς όλα (άλλωστε κανένας άνθρωπος δεν είναι τέλειος). 

Και να είσαι σίγουρος ότι τις μέρες με γκρίνια δεν θα τις αποφύγεις. Είναι μέσα στο μενού της σχέσης. Και δεν φταίει το τι έχεις κάνει. Θα τα ακούσεις στο τέλος. Για αυτό μια συμβουλή: μην πας κόντρα, θα χάσεις. Είναι δεδομένο αυτό. Το θέμα είναι πως μπορείς να βγάλεις τη γκρίνια της αναίμακτα. 

Δες 5 tips που θα σε γλιτώσουν (και εσένα και τα νεύρα σου). 

5. Άσ’ τη να λέει

Το θέμα δεν είναι ποιος έχει δίκιο. Αν θέλει να γκρινιάξει, ας την να το κάνει, τουλάχιστον για 30 λεπτά. Αν δεν το κάνεις αυτό, τότε θα πρέπει να είσαι έτοιμος να τα ακούς για πολύ περισσότερη ώρα. Το θέλεις αυτό; Φυσικά και όχι. Απλά για τα 30 επόμενα λεπτά, δώσε όλη την προσοχή σου σε εκείνη! Απλό και εύκολο. Δεν σημαίνει ότι ακούς τι λέει. Απλά να είσαι αφοσιωμένος σε αυτή. 

 

4. Στο χέρι σου είναι

Δείξε ότι είσαι εσύ ο ιδανικός για εκείνη. Και αυτό θα το καταφέρεις μόνο με πράξεις. Άρα μετά το 30λεπτο (ναι, δεν το γλιτώνεις αυτό) ξεκίνησε να κάνεις κάτι… Οτιδήποτε! Από το να της μαγειρέψεις, να της καθαρίσεις φρούτα, μέχρι να ξεκινήσεις να ζωγραφίζεις έναν πίνακα –φυσικά κάποιο πορτραίτο της. Αφού έχει περάσει το πρώτο και μεγάλο κύμα γκρίνιας, τότε θα πρέπει να της αποσπάσεις την προσοχή!

 

3. Πες τα όλα

Αν βαριέσαι βέβαια να κάνεις κάτι, τότε καλό είναι να πάρεις… σκληρά μέτρα. Η μισή ώρα πέρασε και τώρα μπορείς να αρχίσεις να της λες πόσο όμορφη είναι, πως διαθέτει το καλύτερο ζευγάρι ποδιών που έχεις δει τα τελευταία 10 χρόνια, για το απαράμιλλο στυλ της, το εκπληκτικό της γούστο… Καλό θα είναι όλα αυτά να τα έχεις προβάρει πριν τα πεις. Το θέμα δεν είναι απλά να «φτύνεις» λέξεις, αλλά να τις επικοινωνείς έτσι που να την εντυπωσιάσεις! Δηλαδή πρέπει να νιώσει ξεχωριστεί. 

 

2. Ρομαντική βραδιά

Σκέψου πόσες φορές της έχεις πει «όχι» σε μια ρομαντική ταινία; Πολλές είμαι σίγουρος. Τώρα θα τις δεις όλες! Τέλος. 30 λεπτά μετά το πρώτο ξέσπασμα γκρίνιας, το «Notebook» και ο Ryan Gosling μπορούν να σώσουν την κατάσταση. Βέβαια, καλό θα ήταν να μην την πλησιάσεις από την αρχή της ταινίας, εκεί όπου μπορεί να ακούσεις και κάποια μπινελίκια του στυλ «αυτός είναι άνδρας ρε loser» και τέτοια… Βρες το κατάλληλο timing. 

 

1. Love is in the air

Ξέρεις τι λένε οι παλιοί ε; Μετά από ένα μεγάλο καυγά, κάνεις το καλύτερο σεξ της ζωής σου. Απλά πράγματα. Πλησίασε ήρεμα και ερωτικά, δείξε ότι για σένα μόνο εκείνη είναι. Κάνε και κανένα «παιχνίδι» (ποια λέει όχι σε σαντιγί και σοκολάτα) αλλά μην την κάνεις χάλια. Γιατί τότε θα θυμηθεί ότι έφτιαξε τα μαλλιά της το πρωί και πάμε για νέο γύρο! Σεξ μέχρι τέλους… Κάνει τη γκρίνια, παρελθόν!