Η HBO παρουσίασε τρία νέα teaser για τον τέταρτο κύκλο της επικής σειράς Game of Thrones, καταφέρνοντας να εξιτάρει τη φαντασία μας.

Από το «τυράκι» που μας πετάει, αντιλαμβανόμαστε κάποια πράγματα… ξεκάθαρα! Το πρώτο είναι αυτό πως ο Tyrion θα είναι φυλακισμένος. Στο συγκεκριμένο teaser είναι ήδη στη φυλακή, αλλά τον έχουμε παρακολουθήσει και σε προηγούμενο teaser να οδηγείται σιδηροδέσμιος στον Βασιλιά Joffrey.  Κρίνοντας και από τη μεταξύ τους διαμάχη, όταν και ο θείος απείλησε τον ανιψιό στο συμβούλιο («πρόσεξε γιατί οι βασιλείς πεθαίνουν σαν τις μύγες αυτό το διάστημα»), αλλά και από την αποκάλυψη πως ήταν ο ανιψιός του που είχε βάλει έναν από τη φρουρά να τον σκοτώσει, είναι πολύ πιθανό ο Joffrey να φέρνει σε δύσκολη θέση τον Tyrion.

Είδες τις 18 νέες αφίσες των ηρώων του Game of Thrones; Πάτησε εδώ!

«Είναι δράκοι Khaleesi. Δεν μπορούν να εξημερωθούν. Ούτε καν από τη μητέρα τους», λέει ο σύμβουλος της «θυελλογέννητης» Targaryen. Θα έχει προβλήματα με τα… παιδιά της; Ναι και για αυτό μας έχουν προϊδεάσει οι ιθύνοντες της HBO.

Το τρίτο teaser είναι μέσα από τα μάτια ενός Direwolf, που δείχνει τα παιδιά του Starck. Υπάρχει και μια ατάκα που λέει ο Littlefinger, «την πρώτη φορά που σε είδα ήσουν απλά ένα παιδί, ένα κορίτσι από το βορρά που ήρθε στην πρωτεύουσα για πρώτη φορά. Τώρα, δεν είσαι πλέον παιδί».