Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και τον Αλέξανδρο Κοντοπίδη χθες, στα γυρίσματα της εκπομπής «Ευθέως», με αποτέλεσμα ο καλεσμένος να κατουρήσει μέσα στο στούντιο του ΣΚΑΪ και η εκπομπή να σταματήσει.

Σύμφωνα με το enimerosi24.gr, ο παρουσιαστής και ο γνωστός στο YouTube Ponzi, λογομάχησαν έντονα κατά τη διάρκεια του γυρίσματος και κάποια στιγμή ο καλεσμένος σηκώνεται όρθιος και άρχισε να φωνάζει κατουρώ τους δημοσιογράφους και τις θέσεις τους… Όπως ήταν φυσικό η εκπομπή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, για αυτό και το βράδυ της Τετάρτης που ήταν προγραμματισμένη να μεταδοθεί προβλήθηκαν αποσπάσματα από παλαιότερα επεισόδια του «Ευθέως»!

Ο δημοσιογράφος στην προσπάθειά του να ανεβάσει τις τηλεθεάσεις, καλεί πρόσωπα με σκοπό να προκαλέσουν με τα λεγόμενά τους, κάτι που όπως φαίνεται έχει και τις αρνητικές του επιπτώσεις. Μάλιστα, όταν ο παρουσιαστής είχε ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, πως θα έχει καλεσμένο το συγκεκριμένο πρόσωπο και κάποιοι σχολίασαν ειρωνικά την επιλογή, εκείνος τους απάντησε «ελάτε εσείς να κάνετε τηλεόραση χωρίς την AGB πάνω από τα κεφάλια σας».

Σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο καλεσμένος ήθελε η εκπομπή να μεταδοθεί live και όχι μαγνητοσκοπημένη, για αυτό και έφυγε.

Για το χιούμορ του καλεσμένου είχε αναφερθεί και ο Γιώργος Ευγενίδης σε κείμενο του για το Provocateur. Πατήστε εδώ.