Οι μοτοσικλέτες café racers φαίνεται πως έχουν περάσει από το στάδιο της μόδας σε αυτό του τρόπου ζωής. Δεκάδες εργαστήρια σε ολόκληρη την Ευρώπη και τις ΗΠΑ κρατούν ζωντανό το όνειρο ενός δικύκλου όπως εμείς το θέλουμε.
 
Σύμφωνα με πολλά περιοδικά (και sites) μοτοσικλέτας την απόλυτη cafe racer κατασκευάζει η Rocket Supreme. Τελευταίο μοντέλο της η Little Joey II η οποία έχει «καπάκια» από ανθρακονήματα. Λόγω  του υλικού αυτού το βάρος είναι μόνο στα 155 κιλά που δίνει εξαιρετικές επιδόσεις με τους 65 ίππους του δικύλινδρου κινητήρα. Ο τελευταίος, όπως και το πλαίσιο, είναι μία επιλογή σας όπως και τα χρώματα ή το τελικό στυλ. Έτσι κάθε Rocket είναι μοναδική.
 
Τέλος η Rocket έχει την έγκριση του Ισπανικού Υπουργείου συγκοινωνιών και του αντίστοιχου ΚΤΕΟ. Κάθε ένα από τα μοντέλα της είναι χειροποίητο και βασίζεται σε μια αξιόπιστη ιαπωνική ή ευρωπαϊκή μοτοσικλέτα παραγωγής από την οποία ο κατασκευαστής παίρνει πλαίσιο, κινητήρα και μετάδοση, έτσι ώστε η καθημερινή χρήση να μην αποτελεί πρόβλημα.