Με κείμενό του στο site Aixmi.gr ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος, διευθυντής ενημέρωσης του MEGA, απαντά στις φήμες που θέλουν την Όλγα Τρέμη εκτός καναλιού και τη μετεγγραφή της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ στη Μεσογείων.

Στο κείμενό του με τίτλο «Η Όλγα Τρέμη, η Σία Κοσιώνη και ο κανιβαλισμός…» ο διευθυντής του MEGA είναι ιδιαίτερα αιχμηρός εναντίον όσων sites δημοσιεύουν τις φήμες ως είδηση, αφού διαβεβαιώνει πως η Όλγα Τρέμη παραμένει κεντρική παρουσιάστρια στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού. «Κάποιοι τα βγάζουν απ’ την… κοιλιά τους, στη λογική «να κερδίσουμε μερικά κλικ παραπάνω». Κάθε τόσο γεννάνε ένα παραμύθι για να έχουν να πορεύονται. Είναι οι ίδιοι που φωνάζουν στο γήπεδο «βάλτε ένα γκολ να γίνει της π…νας»… Μήπως θα τους κόψει κανείς… κλήση στη χρεοκοπημένη Ελλάδα;», γράφει ο δημοσιογράφος και εκτός των άλλων, αναφέρεται και στις τηλεθεάσεις που φέρνουν το δελτίο του ΑΝΤ1 στη δεύτερη θέση. Ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος επισημαίνει την αλλαγή της σκυτάλης στο lead in, αφού πλέον το MEGA χάνει στη ζώνη 19:00 με 20:00 από τον ΑΝΤ1.

Θα μπορούσε, βέβαια, να ισχυριστεί κάποιος ότι κάποιοι σεναριογράφοι δεν έχουν κακές προθέσεις, και ότι ξεκινούν από τη διαπίστωση ότι το τελευταίο δίμηνο οι ειδήσεις του Μega έχουν υποχωρήσει από την πρώτη θέση.
Για αυτούς υπενθυμίζω δυο πράγματα:
Πρώτον, επί οκτώμισυ συναπτά έτη το κεντρικό δελτίο του Μεγάλου Καναλιού είναι πρώτο στην προτίμηση του κόσμου -με μεγάλη διαφορά. Προσέξτε: χωρίς να έχει απολυθεί ούτε ένας δημοσιογράφος ή τεχνικό, στη διάρκεια της απίστευτης κρίσης.
Δεύτερον, τους τελευταίους διόμισυ μήνες το ίδιο δελτίο ξεκινά 20 μονάδες πίσω από τα ανταγωνιστικά, καθώς το Mega μεταδίδει κάθε απόγευμα σήριαλ σε πολλοστή επανάληψη, την ώρα που ο Αντέννα έχει φρέσκια ελληνική σειρά, το Star πετυχημένο φρέσκο τούρκικο, ο Αlpha το ζωντανό κεντρικό του δελτίο και ο Σκάι ζωντανό ενημερωτικό μαγκαζίνο».

Τέλος, κάνει λόγο για κανιβαλισμό και επιτίθεται σε δημοσιογράφους γράφοντας…

«Ας το καταλάβουν και οι καλών προθέσεων και οι «κλικαδόροι» και οι αφελείς και οι εμπαθείς ξερόλες και οι αποτυχημένοι δημοσιογράφοι, που «άρμεγαν» την ΕΡΤ επί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και περιμένουν να κάνουν το ίδιο και με τον ΣΥΡΙΖΑ, και οι πρώην και νυν ΚΥΠατζήδες και οι βιομήχανοι λάσπης…
Όλοι κάποτε θα φύγουμε, όχι απλώς απ’ τη δουλειά μας, αλλά και απ’ τη ζωή την ίδια…

Λιγότερος κανιβαλισμός, λοιπόν, διότι τα πάντα ρει και ουδέν μένει…»!

Διάβαστε το κείμενο του Χρήστου Παναγιωτόπουλου, εδώ.