Για 5 σεζόν μας κράτησε παρέα, μας πώρωσε, μας πήρε τα μυαλά και στο τέλος μας άφησε να κοιτάμε τον τοίχο. Το ξέρουμε, τα έχουμε πει ουκ ολίγες φορές. Και κανονικά, μετά από περίπου έξι μήνες που έπεσαν οι τίτλοι τέλους του «Breaking Bad», η αλήθεια είναι ότι θα έπρεπε να έχουμε προχωρήσει.

Άλλωστε τόσες ωραίες και νέες σειρές έχουν βγει, όπως το «House of Cards» και το «True Detective», ενώ άσε που σε λίγο καιρό έρχεται και ο 4ος κύκλος του «Game of Thrones». Έλα όμως που το κόλλημα δεν λέει να φύγει ακόμα και ο Walter White και η blue meth του συνεχίζουν ακόμα να μας απασχολούν.

Αλήθεια, δεν φταίμε, αλλά έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα δεν μπορείς να κάνεις και αλλιώς. Βάλε από τη μία τις συνεχόμενες τελετές όπου το καστ το «BB» σάρωσε όλα τα βραβεία, βάλε από την άλλη τις προετοιμασίες για τη σειρά «Better call Saul» στο τέλος έχεις την αίσθηση ότι ποτέ δεν θα τελειώσει.

Και τώρα ήρθε ο καλλιτέχνης Zsutti, παρουσιάζοντας μια σειρά από δικά του poster, φυσικά όλα αφιερωμένα στο «Breaking Bad».