O Στρατής Λιαρέλλης γίνεται το Νο.2 του ΑΝΤ1, έπειτα από την αποχώρηση του COO του Ομίλου, Alexander Holland.

Και αυτή είναι η νέα οργανωτική δομή του Ομίλου ΑΝΤ1:

Με βασικό στόχο την μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας στη λειτουργία του ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, προχώρησε στην αναδιοργάνωση της δομής και των καθηκόντων της διοικητικής του ομάδας.  Η νέα οργανωτική δομή θα συμβάλει σημαντικά στην περαιτέρω βελτίωση της λειτουργίας του Ομίλου  καθώς και στην επίτευξη των στρατηγικών του στόχων.

Ο Alexander Holland, COO του Ομίλου στην Ελλάδα, αποφάσισε να αποχωρήσει στο τέλος του Φεβρουαρίου του 2014, ύστερα από τρία ιδιαίτερα παραγωγικά χρόνια στον Όμιλο AΝΤΕΝΝΑ.

Βασική αρχή της εταιρικής φιλοσοφίας του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, είναι η ανάδειξη των πιο ικανών και ταλαντούχων στελεχών του και η περαιτέρω εξέλιξή τους, εσωτερικά. Σε αυτό το πλαίσιο η νέα οργανωτική δομή του Ομίλου διαμορφώνεται ως εξής:

Ο Στρατής Λιαρέλλης αναλαμβάνει το ρόλο του Managing Director ANTENNA TV στην Ελλάδα έχοντας την ευθύνη για όλες τις δραστηριότητες που αφορούν στην ελεύθερη τηλεόραση.

Ο Eric Hansen αναλαμβάνει το ρόλο του Head όσον αφορά όλες τις μουσικές και ραδιοφωνικές δραστηριότητές του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο Φάνης Ταμπάκης διατηρεί το ρόλο του Γενικού Διευθυντή των Eκδόσεών του Ομίλου, ενώ παράλληλα θα συνεργαστεί με τον Μάκη Θέμελη στην ανάπτυξη των δραστηριοτήτων ηλεκτρονικού εμπορίου του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.

Η Βίκυ Μπουζούκη, εκτός από τα καθήκοντά της ως επικεφαλής της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού στην Ελλάδα, θα αναλάβει τη διαχείριση των αντίστοιχων ζητημάτων σε όλες τις χώρες όπου δραστηριοποιείται ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ.

Ο Nick Pawsey ως Head of Acquisitions παράλληλα με τις τρέχουσες αρμοδιότητές του στην Ελλάδα, για τις οποίες αναφέρεται στον Γιάννη Λάτσιο, θα εργάζεται για την επίτευξη συνεργειών και την εξασφάλιση των καλύτερων όρων με τους συνεργάτες που προμηθεύουν περιεχόμενο (προγράμματα και νέα formats), για όλα τα κανάλια του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.

Ο Διομήδης Βασιλείου ως Group CFO, θα αναφέρεται στον Θοδωρή Μ. Κυριακού Αντιπρόεδρο και στον Peter Smith Managing Director  αντίστοιχα του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.

Ο Tariq Syed, ένας καταξιωμένος επαγγελματίας στον τομέα των digital media, εντάσσεται στον Όμιλο ANTENNA από τον Μάιο του 2014, προκειμένου να ηγηθεί όλων των ψηφιακών επενδύσεών του Ομίλου στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ παράλληλα θα συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξή του Ομίλου μέσα από νέες πλατφόρμες.