Σου έχει τύχει να φύγεις από το σπίτι και στο δρόμο να καταλάβεις ότι έχεις ξεχάσει το κινητό; Και να σε πιάσει πανικός; Και να νιώσεις ότι έχεις αποκοπεί από όλο τον κόσμο; Φυσικά και σου έχει τύχει -έστω και μια φορά, έστω και για λίγα λεπτά- γιατί το κινητό σήμερα είναι κομμάτι της ζωής μας. Κάτι σαν προέκταση του χεριού μας.

Και μαζί με τα smartphones ήρθαν και τα apps. Εφαρμογές που έχουν ως στόχο να κάνουν την καθημερινότητά μας πιο εύκολη. Αλλά πλέον εκτός από πιο εύκολη, θα μπορούν να την κάνουν και πιο… kinky. Μην σου πω ότι τώρα θα πραγματοποιήσεις τη μεγαλύτερή σου φαντασίωση. Γιατί, όπως και να το κάνουμε, το τρίο (ειδικά με 2 γυναίκες) ήταν, είναι και θα είναι μια από τις κορυφαίες ανδρικές φαντασιώσεις.

Κι αν έως σήμερα δεν το είχες καταφέρει, πλέον έχεις μια δεύτερη ευκαιρία. Το 3nder είναι ένα app που θα δίνει τη δυνατότητα σε ελεύθερους ή ζευγάρια να βρίσκουν τα επιπλέον άτομα που θέλουν για μια διαφορετική ερωτική εμπειρία. Άλλωστε, όπως είναι και το σλόγκαν της εφαρμογής, «τώρα το τρίο πιο εύκολο από ποτέ».

Βέβαια το δημιούργημα του Dimo Trifonov δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, κάτι όμως μας λέει πως δεν θα αργήσει να συμβεί και αυτό.