Και ναι, ήρθε η ώρα της δικαίωσης. Δηλαδή το Σαββατοκύριακο της χαλάρωσης, της βόλτας και της διασκέδασης.

Σάββατο 22/2

Για μεσημεριανούς: Έκανες τη βόλτα σου στο κέντρο; Έκανες τα ψώνια σου; Χαλάρωσε και λίγο. Κάτσε στο School Pizza Bar (πλ. Αγίας Ειρήνης 8) και διάλεξε: μεσημεριανή μπύρα ή πίτσα για τη λιγούρα; Ή και τα δύο εδώ που τα λέμε.

Για μοδάτους: Το Meet Market έρχεται αυτή τη φορά στο Mezzanine (Ερμού 152, Γκάζι) με πανω απο 50 συμμετοχές απο κατασκευαστές, παραγωγούς, σχεδιαστές και φυσικά με πολυ μουσική. Στηρίζουμε την Cat Black, με τα πανέμορφα κοσμήματά της. Σάββατο και Κυριακή από τη 1 το μεσημέρι.

Για λαϊβάδες: Έχοντας έτοιμο έναν νέο δίσκο και φρέσκο ήχο οι Leon καταλαμβάνουν τη σκηνή του Gazzarte (Βουτάδων 32-34, Γκάζι) για μια συναυλία με πολύ διάθεση. Τα εισιτήρια κοστίζουν από 7 έως 17 ευρώ.

Για… κόντρες: Αγγλία ή Αμερική; Arctic Monkeys ή Clutch; Κ. Μπόλας ή Νικόλας; Η μεγαλύτερη κόντρα των decks επιστρέφει, αυτή τη φορά στο 6 D.O.G..S. (Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι). UK Vs USA. Διάλεξε στρατόπεδο και βγάλε τον νικητή.

 

Κυριακή 23/2

Για πρωινούς: Ή έμεινες μέσα το Σάββατο και ξύπνησες τώρα ή πας τώρα για ύπνο μετά το ξεσάλωμα. Δεν έχει σημασία. Το bruch έγινε μόδα και στο New York Sandwiches (Σινώπης 3) θα βρεις ένα καταπληκτικό pancakes με bacon, τηγανητό αυγό.

Για… χορευταράδες: Το καθιερωμένο φεστιβάλ σάς ανοίγει ένα παράθυρο στη μαγεία του σύγχρονου χορού μέσα από προβολές χορογραφιών, βίντεο και ντοκιμαντέρ. Στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών (Πειραιώς 256, Ταύρος) από τις 5 το απόγευμα.

Για sex maniacs: Είδες το πρώτο μέρος του «Nymphomaniac»; Τώρα ήρθε η στιγμή και για το Volume II. Το σαδό-όργιο-έπος του Lars von Trier δεν λέει να τελειώσει. Αν πάλι θες κάτι πιο light, μπες εδώ να δεις τις ταινίες της εβδομάδας.

Για «βρώμικους»: Το γερμανικό street food και δη τα ζουμερά λουκάνικα στο «τροφαντό γουρουνάκι» έχουν την τιμητική τους και σίγουρα θα σε συναρπάσουν. Και στο Schweinchen Dick (Ιάκχου 9-11, Γκάζι) θα βρεις τα καλύτερα. Αξίζει τον κόπο. Τις Κυριακές είναι ανοικτό από τις 2 το μεσημέρι.