Δευτέρα 10/2 

Διαμαρτυρία αγροτών εξω από την πρώην Αγροτική Τράπεζα και την Περιφέρεια στις Σέρρες. 

 

Διαμαρτυρία από λογιστές και φοροτέχνες στο υπουργείο οικονομικών στην Αθήνα ενάντια στα στα μεγάλα φορολογικά πρόστιμα. 

 

Τρίτη 11/2 

Ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας συναντήθηκε με τον πρώην πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ζαν-Κλοντ Τρισέ. 

 

Στον εισαγγελέα οδηγηθήκαν ο δήμαρχος Ωρωπού, τέσσερις αντιδήμαρχοι, δύο δημοτικοί σύμβουλοι και δύο πρόεδροι συλλόγων της περιοχής για τα επεισόδια στα διόδια Μαλακάσας. 

 

Συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής. 

 

Συγκέτρωση από σύλλογοι μεταναστών και αντιρατσιστικές κινήσεις ενάντια στον αποκλεισμό των μεταναστών και των ομογενών που διαμένουν νόμιμα στη χώρα από τη συμμετοχή στις δημοτικές εκλογές του 2014 έξω από τη Βουλή στο Σύνταγμα πριν την προσωρινή αποσύρση της διάταξης. 

 

Τετάρτη 12/2 

Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τις Ένοπλες Δυνάμεις. 

 

Άνθρωποι περιμένουν το λεωφορείο εν μέσω βροχής, στην Θεσσαλονίκη. 

 

Μία από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών έχει «χτυπήσει» την Βρετανία, με αποτέλεσμα 3 άνθρωποι να έχουν χάσει τη ζωή τους έως τώρα. 

 

Πέμπτη 13/2 

Εγκαίνια του πρώτου παντοπωλείου του Κοινωνικού Καταναλωτικού Συνεταιρισμού Θεσσαλονίκης “βίος coop”. Η πλειονότητα των προϊόντων είναι από αγροτικούς συνεταιρισμούς και μικρές αγροτικές μονάδες, χωρίς χονδρέμπορους και μεσάζοντες.

 

O Δήμος Αθηναίων σε συνεργασία με το σωματείο «Θετική Φωνή» AthCheckpoint παρέχει από σήμερα (Παγκόσμια ημέρα χρήσης προφυλακτικού) στο 1o Δημοτικό Ιατρείο δωρεάν, ανώνυμο, γρήγορο και ανώδυνο τεστ για τον ιό του HIV και συμβουλευτική. Επιπλέον γίνεται και διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων και προφυλακτικών. 

 

Συνάντηση του Ευάγγελου Βενιζέλου με το συντονιστικό των 58. 

 

Παρασκευή 14/2

Συνεδρίαση του Εθνικού Συμβούλιου Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΣΕΠ) υπό την προεδρία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Εξωτερικών, Ευάγγελου Βενιζέλου.

 

Τέσσερις τούρκοι που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια μιας επιδρομής κατά της τρομοκρατίας και καταζητούνται από τις τουρκικές αρχές με την κατηγορία της συμμετοχής σε τρομοκρατική οργάνωση, φεύγουν απο τον ανακριτή στα δικαστήρια της Ευελπίδων στην Αθήνα. 

 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία σχολικών φυλάκων από την Αλεξανδρούπολη με συμετοχή εργαζόμενων της ΠΟΕ – ΟΤΑ έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. 

 

Σάββατο 15/2

Εκδήλωση OpenWalkAthens (OWA) με θέμα το βιβλίο από τους atenistas, ένας ανοιχτός περίπατος που καλεί τους Αθηναίους να γνωρίσουν πτυχές της πόλης, της ιστορίας της και των ανθρώπων της. 

 

Συνεχίζονται οι… μάχες στο Σότσι της Ρωσίας, για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. 

 

Φωτογραφίες: Fosphotos / Κωνσταντίνος Τσακαλίδης, Αγγελική Παναγιώτου, Παναγιώτης Τζάμαρος