Σύμφωνα με δημοσιεύματα στα Φινλανδικά sites αλλά και περιοδικά ο πιλότος της Ferrari Kimi Raikkonen είναι ερωτευμένος με την Minttu Virtanen, ο οποία συνόδευσε τον οδηγό ακόμα κρυφά σε κάποια Grand Prix της περυσινής χρονιάς. Μάλιστα οι φήμες θέλουν την αεροσυνοδό να είναι έγκυος.Στα δημοσιεύματα ο «Iceman» απαντά πως είναι απλά φίλοι, όπως κάνουν όλοι οι διάσημοι θέλοντας να… προστατεύσουν τον νέο τους δεσμό (το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει από πέρυσι τον Ιούνιο).

Ο 34χρονος έχει χωρίσει από την πρώην σύζυγό Jenni Dahlmann , (πρώην Μις Σκανδιναβία) με την οποία ήταν παντρεμένος οκτώ χρόνια .

Σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα από τη Φινλανδία ο δεσμός του οδηγού της F1 με την αεροσυνοδό φαίνεται να είναι σοβαρός αφού η Minttu έχει μετακομίσει ήδη στο πολυτελές σπίτι του Raikkonen στο νησί Kaskisaari .

Η Minttu «ανέβασε»  πρόσφατα στο Instagram μια φωτογραφία της με τον «Iceman» κατά τη διάρκεια διακοπών τους για σκι, ενώ τον περασμένο μήνα Φινλανδικά περιοδικά και sites είχαν δημοσιεύσει κοινές φωτογραφίες του ζεύγους από πάρτι σε διάφορα clubs του Ελσίνκι.

Η Minttu είναι γνωστή στα Φινλανδικά κουτσομπολίστικα περιοδικά για τις σύντομες σχέσεις της με διάσημους, ενώ ο Raikkonen είναι γνωστός για τις… χαλαρές μακροχρόνιες σχέσεις του και την επιθυμία του να κάνει οικογένεια.

Πέρα από την προσωπική του ζωή ο Κ. Raikkonen μας ενδιαφέρει για την επιστροφή του στη Ferrari για τη σεζόν 2014 και όλοι δείχνουν εντυπωσιασμένοι (ανάμεσα τους και ο επικεφαλής της ομάδας Stefano Domenicali) με τη νέα προσέγγιση του για τους αγώνες της F1.

Μάλιστα ο Domenicali  δήλωσε πρόσφατα στο site της «La Repubblica»: « Έχω δει έναν πιο ώριμο Kimi, πιο στενά δεμένο με την ομάδα . Έρχεται στο Maranello σχεδόν κάθε εβδομάδα για να συνεργαστεί με τους μηχανικούς » .