Όταν ήσουν μικρός άκουγες πολύ συχνά τους μεγαλύτερους να κατακρίνουν τις ερωτικές ταινίες και να λένε ότι είναι για αυτούς που είναι «προβληματικοί», δεν κάνουν σχέση και δεν έχουν ερωτική ζωή. Άσε που η… μαλακία τυφλώνει! Και μεγαλώνοντας ακολούθησες τον δρόμο τον μοναχικό δρόμο απέναντι στον πορνοβιομηχανία. Ναι, έβλεπες, αλλά το ήξερε μόνο ο κολλητός σου και δεν το έλεγες ποτέ στην κοπέλα σου, για να μην σε περάσει για περίεργο. Αυτός ήταν πάνω-κάτω ο κανόνας, που ισχύει και αρκετά σήμερα.

Ωστόσο μια νέα έρευνα έρχεται να αλλάξει λίγο τα δεδομένα και να δείξει ότι τελικά οι ερωτικές ταινίες δεν κάνουν και τόσο κακό στον άνθρωπο όσο πίστευαν οι παλιότεροι. Μπορεί και το αντίθετο δηλαδή.

Σε έρευνα που έγινε σε δείγμα 1.000 ανθρώπων αποδείχθηκε ότι το 90% των ανδρών και το 60% των γυναικών παρακολουθούν ερωτικά φιλμ. Μάλιστα το 53% του δείγματος παραδέχθηκε ότι βλέπουν πορνό ως ζευγάρια.

Με λίγα λόγια οι τσόντες δεν είναι μόνο για άνδρες και σίγουρα δεν είναι μόνο για μοναχικούς άνδρες.

Ωστόσο αυτό που εντυπωσίασε τους ερευνητές ήταν πως τα άτομα που βλέπουν πιο συχνά ερωτικές ταινίες έχουν και καλύτερη ερωτική ζωή σε σχέση με τους άλλους!

Μήπως ήρθε η στιγμή να πέσουν μερικά ακόμα στερεότυπα;