Τους βλέπεις κάθε μέρα σε εφημερίδες, περιοδικά και site. Έχεις διαβάσει συνεντεύξεις τους, έχεις ακούσει τα τραγούδια τους, έχεις δει τις ταινίες τους. Έχεις χαρεί με τις βραβεύσεις τους και έχεις στεναχωρηθεί όταν πίστεψες ότι τους αδίκησαν. Έχεις μάθει ιστορίες από τη ζωή τους, έχεις ζηλέψει τη… ζωή τους. Λογικό. Άλλωστε είναι σταρ και μπορεί να μην τους έχεις συναντήσει ποτέ από κοντά, αλλά είναι σαν να τους ξέρεις.

Όμως μην βάζεις στοίχημα, γιατί πίσω από τη λάμψη, ίσως κρύβεται το… σκοτάδι. Και παρά τα εκατομμύρια που έχουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, ακόμα και οι διάσημοι έχουν τις μαύρες σελίδες στη ζωή τους. Ή τουλάχιστον στη ζωή των συγγενών τους.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα; Ο Leonardo DiCaprio, η Julia Roberts και η Madonna. Τρεις super stars, που όμως η επιτυχία και τα χρήματα δεν έφεραν την ευτυχία (στα αδέρφια τους)!

 

Ναρκωτικά, ζήλια και… κακίες

Έχεις διαβάσει για τις γυναίκες που μπαίνουν και φεύγουν από τη ζωή του και περιμένεις πως και πώς να πάρει επιτέλους το χρυσό αγαλματάκι στα χέρια του. Μπορείς να πεις ότι ο Leonardo DiCaprio στα 39 του χρόνια είναι ένας πολύ επιτυχημένος και ευτυχισμένος άνθρωπος. Και ότι θέλει το έχει. Αυτό όμως δεν ισχύει το ίδιο και για τον Adam Farrar – τον ετεροθαλή αδερφό του.

Η σκοτεινή πλευρά της οικογένειας DiCaprio, που έχει αναγκάσει τον star του Hollywood να μην του μιλάει. Ούτε καν τώρα που είναι στη φυλακή.

Τι κι αν ο Adam ήταν αυτός που ενέπνευσε τον Leonardo να ασχοληθεί με την υποκριτική, αφού και ο ίδιος ήταν ηθοποιός; Όταν το αστέρι του DiCaprio άρχισε να λάμπει ο Adam εξαφανίστηκε. Και μετά άρχισε η κατρακύλα. Ναρκωτικά, μπελάδες με την αστυνομία, ζήλια, κακία.

Όπως δήλωσε ο πατέρας του Adam, ο Mike Farrar, ο Leonardo πλέον δεν του μιλάει. «Μάλλον φταίει και ο γιος μου για αυτό. Του ζήταγε συνέχεια λεφτά και ποτέ δεν τα επέστρεφε. Μετά είχε και τα μπλεξίματα με τις αρχές. Είναι δύσκολο παιδί» είπε σε συνέντευξή του, αλλά την κακία του την πέταξε: «Ο Adam ήταν πολύ πιο ταλαντούχος από τον DiCaprio, αλλά όχι και τόσο ωραίος. Σίγουρα τον πείραξε η επιτυχία του Leonardo».

 

Ο θάνατος από overdose και η σκύλα Julia

Τα ναρκωτικά όμως δεν λείπουν ούτε από την οικογένεια της Julia Roberts. Η… γυναικάρα με τα κόκκινα, το απόλυτο χαμόγελο του Hollywood, το αγαπημένο καλό κορίτσι των ΗΠΑ, τελικά δεν ήταν και τόσο… καλό στα μάτια της ετεροθαλής αδερφή της Nancy Motes. «Πιστεύεται ότι είναι μια σταχτοπούτα, αλλά ακούστε και αυτό: είναι μια σκύλα» είχε γράψει στο Twitter της πριν από λίγες μέρες. Δηλαδή λίγες μέρες πριν αφήσει την τελευταία της πνοή στο σπίτι της από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Οι δύο γυναίκες είχαν πολύ καλές σχέσεις παλιότερα, αλλά στο πέρασμα των χρόνων αυτές διαταράχθηκαν, εξαιτίας της επιτυχίας της Julia και των… κιλών της Nancy. «Όλοι με γνωρίζουν ως τη μικρή χοντρή αδερφή της Julia» είχε πει κάποτε. Και παρά τις προσπάθειές της να βρει δουλειά ως ηθοποιός δεν τα κατάφερε ιδιαίτερα.

Η μεγάλη ρήξη ήρθε πριν από 3 χρόνια, καθώς όπως φαίνεται, η Roberts της έκανε παρατήρηση που είχε παχύνει. Η Motes τότε αποφάσισε να ξοδέψει 20.000 δολάρια για να κάνει μια επέμβαση ώστε να αδυνατήσει. Από τότε ξεκίνησε και η μάχη, που τους τελευταίους μήνες είχε μεταφερθεί στο Twitter. «Γιατί είστε θαυμαστές μιας τόσο σκληρής γυναίκας. Ούτε καλή ηθοποιός δεν είναι» είναι ένα ακόμα tweet της. Και ένα από τα τελευταία της.

 

Ο πιο… διάσημος άστεγος των ΗΠΑ

Ήταν πριν από περίπου ένα χρόνο, όταν η Madonna έμπαινε στο club των δισεκατομμυριούχων. Ήταν εκείνες οι μέρες όταν οι δημοσιογράφοι, όμως, ανακάλυπταν μια μαύρη στιγμή στη ζωή της super star. Ή για την ακρίβεια τον αδερφό της Anthony Ciccone, που ήταν άστεγος στο Μίσιγκαν για μια 3ετια! Και τότε πολλοί αναρωτήθηκαν «πως γίνεται αυτό;». Και η απάντηση είναι μία: ο αλκοολισμός.

Ο 57χρονος αδερφός της Madonna έως το 2010 είχε μια καλή δουλειά και ζωή. Όμως τα προβλήματα με το αλκοόλ έκαναν τα πράγματα δύσκολα. Και στο τέλος βρέθηκε στο δρόμο.

Άλλωστε η σχέση του με την διάσημη αδερφή του δεν ήταν ποτέ καλή. «Η Madonna χέστηκε αν ζω ή πεθαίνω. Δεν την αγάπησα ποτέ, ούτε αυτή εμένα» είπε πέρσι. Και τα βάζει με την οικογένειά του που δεν τον στήριξε ποτέ, αν και οι φήμες λένε πως οι δικοί του προσπαθούν να τον βοηθήσουν. Αλλά εκείνος είναι που αρνείται.

«Δεν πάω σε κέντρο αποτοξίνωσης, γιατί το “αλκοολικός” είναι μια ακόμα ταμπέλα της κοινωνίας. Και εμένα δεν μου αρέσουν οι ταμπέλες» δήλωσε.