Μελαχρινή, με ένα κορμί που αποπνέει ερωτισμό και φιγούρες που δίνουν μια άλλη διάσταση  στα set του κάθε dj. Η Ελένη Ματζουράνη είναι η δική μας Dancing Queen και μπαίνει στο πάνθεον του Provocateur, μέσα από τη στήλη Instagram Girl We Love.

Μπορεί να την πετύχεις να λικνίζεται σε ήχους House και R’n’B, στα club της Αθήνας, αλλά και στα καλύτερα clubs των μεγάλων ελληνικών πόλεων.

Τοξότης στο ζώδιο, όταν δεν χορεύει συνήθως γυμνάζεται, αν και δεν θέλησε να αποκαλύψει ποιο είναι το γυμναστήριο που μπορεί να τη συναντήσουμε. Και όταν μας λέει πως λατρεύει το χορό φαίνεται να το εννοεί.

«Συνήθως χορεύω δύο ή τρία 10λεπτα… Έχει συμβεί όμως σε House event να χορεύω ασταμάτητα για 45 λεπτά. Κάποια στιγμή ήρθε ο ιδιοκτήτης του μπαρ και μου είπε, “εντάξει Ελενάκι, αν θέλεις μπορείς να κατέβεις!”. Είχα χάσει την αίσθηση του χρόνου, γούσταρα τόσο πολύ»!

Η sexy χορεύτρια μας εξομολογείται πως δεν της έχει συμβεί κάποιο… «τρελό σκηνικό», αν και αυτό μας κάνει εντύπωση. Από την άλλη, δεν έχει ακούσει και πολλές έξυπνες ατάκες από τους άνδρες που την πλησιάζουν, κάτι που μας λυπεί (πρέπει να το ασχοληθούμε με αυτό, επισταμένως!).

Αυτό που θέλει, παράλληλα με το χορό, είναι να τελειώσει τη σχολή Λογιστικής και να επιτύχει ως λογίστρια.

Και κανείς δεν αμφιβάλλει πως θα τα καταφέρει…