Έως το 2012 ήταν μία από τις αγαπημένες μας τηλεοπτικές σειρές, ο Hugh Laurie ως Dr. Gregory House έγινε ένα από τα είδωλά μας και οι ιατρικές περιπτώσεις που έπρεπε να αντιμετωπίσει μας γοήτευαν. Ναι, ξέραμε ότι αυτά τα πράγματα δεν γίνονται στην πραγματικότητα (άλλωστε είναι σειρά και τα παρουσίαζαν όλα φουσκωμένα) αλλά ο τρελός χαρακτήρας του House, οι ατάκες του που έκαναν τους άλλους να… κλαίνε και οι μανίες του τον έκαναν είδωλο.

Και όπως φαίνεται τα στόρι της σειράς δεν ήταν και τόσο… φανταστικά. Γιατί ο House, όπως αποδείχθηκε, έδινε λύσεις στην πραγματικότητα. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ένας 55χρονος Γερμανός, ο οποίος έπασχε από μια αρρώστια και κανείς δεν μπορούσε να βρει τι έχει. Μέχρι που πήγε στον Dr. Juergen Schaefer και μέσα σε 5 λεπτά βρήκε από τι πάσχει, αλλά και τη θεραπεία!

Το μυστικό του γιατρού; Ότι ήταν φανατικός θαυμαστής του «House M.D.»! Ναι, δεν τον βοήθησαν ιδιαίτερα οι ιατρικές του γνώσεις, αλλά ένα επεισόδιο που είχε δει στη σειρά και ακολούθησε τα βήματα του House. Απλά πράγματα.

Το συμπέρασμα; Πριν πάτε στον γιατρό ρωτήστε τον τι σειρά βλέπει. Αν σας πει «Grey’s Anatomy» τότε ετοιμαστείτε για… σεξάκι!

Και αφού τον θυμηθήκαμε τον Dr. House, ας δούμε και μερικές από τις καλύτερες στιγμές του. 

https://www.youtube.com/watch?v=KHRZzm2Tl9o