Πέντε φοιτήτριες μελετούν στη βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου. Ξαφνικά αρχίζουν να βγάζουν τα ρούχα τους, μένουν γυμνές, αρχίζουν να τρέχουν στους διαδρόμους της σχολής, γελάνε και μετά πάνε στα πιο περίεργα. Πασαλείβονται με σοκολάτα και αυγά, αφήνονται σε σαδομαζοχιστικά και λεσβιακά παιχνίδια.

Θα μπορούσε να είναι ένα βίντεο από ένα βράδυ μερικών φοιτητριών, που πρώτα είχαν πιει από αλκοόλ και ουσίες, και στη συνέχεια ξεσάλωναν. Άλλωστε δεν θα ήταν η πρώτη φορά που θα συνέβαινε. Ωστόσο ήταν η μίνι ταινία «Initation» που δημιούργησαν δύο γυναίκες: η Coco Young και η Karley Sciortino. Ως χώρος επιλέχθηκε η βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου Κολούμπια, επειδή στους τοίχους υπάρχουν μόνο αντρικά ονόματα και όπως αποκάλυψαν οι δημιουργοί του φιλμ πρόκειται για διαμαρτυρία.

«Με αυτό τον τρόπο θέλαμε να ασκήσουμε κριτική στην κοινωνία και τους θεσμούς» είπε η Young και τόνισε πως ήθελε να δείξει την γυναικεία σεξουαλική επιθυμία.

Ok, πάλι όμως σαν soft πορνό μοιάζει. Το σίγουρο είναι όμως ότι χιλιάδες θα δουν το φιλμάκι. Τώρα ποιος θα πιάσει το νόημα είναι άλλο θέμα.