Λίγο παραπάνω από δύο μήνες έχουν περάσει από οτν θάνατο του ηθοποιού Paul Walker σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα και η εταιρία παραγωγής των ταινιών Fast & Furious δίνει προς πώληση ένα από τα αυτοκίνητα που οδήγησε στις ταινίες.

Αν και εμείς νομίζουμε πως είναι λίγο νωρίς για να ξεκινήσουν δημοπρασίες από πράγματα του ηθοποιού (ή που θυμίζουν τον Paul Walker) το σίγουρο είναι ότι πολλοί είναι αυτοί που θα θέλουν να το αποκτήσουν. Την δημοπρασία θα κάνει η GT-A International η οποία όπως και ο εκπρόσωπος από την εταιρία παραγωγής, της Universal Pictures, δήλωσε πως το 50% των εσόδων θα διατεθεί στο φιλανθρωπικό ίδρυμα του Paul Walker, Reach Out Worldwide.

Tο original Fast & Furious Nissan (Kaizo) Skyline GT-R 34 είναι αυτό που ο Paul Walker οδήγησε στην τέταρτη συνέχεια του “Fast & Furious” υποδυόμενος τον Brian O’Conner έχει τις εξής προδιαγραφές: Κινητήρας εξακύλινδρος 2600 κ.εκ. (Type RB 26  Race Bread 2.6), με Twin-turbo, τετρακίνηση και τετραδιεύθυνση. Επιπλέον έχει κιβώτιο Getrag 6 ταχυτήτων. Είναι καινούργιο (μόλις 6.000 χλμ) με Turbonetics Intercooler, ανάρτηση Nismo, Roll Cage, 19X11 Volk Racing RE30 Wheels. Από την Nismo προέρχονται οι προφυλακτήρες και το «κουστούμι».

Στο εσωτερικό έχει καταργηθεί το πίσω κάθισμα, ενώ υπάρχει τιμόνι Momo Sport Alcantara, Nismo V-Spec NUR πετάλια, Custom Head-Up Display για την προβολή δεδομένων από PC. Τέλος τα καθίσματα είναι της OMP.

Ο αγοραστής θα πάρει μαζί με το αυτοκίνητο ένα αντίτυπο του συμβολαίου ενοικίασης του από την Universal Pictures και την άδεια κυκλοφορίας από την πολιτεία της Φλώριδας. Tο αυτοκίνητο προς το παρόν βρίσκεται στο Μόναχο.