Τα πυρά του προς την πρώην σύζυγό του, Mia Farrow, στρέφει ο Woody Allen, έπειτα από τις «αποκαλύψεις» της κόρης του περί σεξουαλικής κακοποίησης, όταν εκείνη ήταν 7 ετών.

«Είναι τραγικό το γεγονός πως έπειτα από 20 χρόνια, μια ιστορία κατασκευάστηκε από έναν εκδικητικό εραστή (Mia Farrow) και έρχεται ξανά στην επιφάνεια, αφού έχει ελεγχθεί πλήρως και απορριφθεί από τις ανεξάρτητες αρχές », τόνισε με δήλωση του ο δικηγόρος του ηθοποιού, Elkan Abramowitz.

«Αυτός που πρέπει να κατηγορηθεί για την πίεση που νιώθει η Dylan, δεν είναι ούτε η Dylan, αλλά ούτε ο Woody Allen», επισημαίνει.

Κι ενώ ο Allen, που έχει αρνηθεί επανειλημμένως τις κατηγορίες, δεν έχει ακόμη απαντήσει δημοσίως , η εκπρόσωπός του, Leslee Dart,  δήλωσε πως ο  78χρονος ηθοποιός «διαβάσε την επιστολή και τη βρήκε αναληθή και επαίσχυντη».

Και συνέχισε τονίζοντας πως «θα απαντήσει πολύ σύντομα» και αναφέρθηκε στο πόρισμα των εμπειρογνωμόνων τονίζοντάς πως «οι εμπειρογνώμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα πως δεν υπήρχε κάποια αξιόπιστη απόδειξη κακοποίησης. Η Dylan Farrow είχε μια αδυναμία να διακρίνει ανάμεσα στη φαντασία και την πραγματικότητα. Πιθανόν να είναι κατευθυνόμενη από τη μητέρα της, Mia Farrow . Ποτέ δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες».