Θέαμα, δράση, περιπέτεια, σούπερ ήρωες, σούπερ ρομπότ και τρία από τα πιο πολυαναμενόμενα blockbuster της χρονιάς! Ο Captain America, ο Spiderman και οι Transformers επιστρέφουν κι αυτά είναι τα νέα χορταστικά trailer, των υπερπαραγωγών που θα βάλουν φωτιά στη μεγάλη οθόνη και στο box office.

Captain America: The Winter Soldier

Η ιστορία συνεχίζεται ακριβώς από το σημείο που αφήσαμε τον Πρώτο Εκδικητή στην πρώτη του κινηματογραφική περιπέτεια. Ο Captain/Steve Rogers προσπαθεί να προσαρμοστεί στον σύγχρονο κόσμο αλλά θα έρθει αντιμέτωπος με έναν φοβερό εχθρό, συνομωσίες και μια εσωτερική απειλή, και θα ενώσει τις δυνάμεις του με την Black Widow/Natasha Romanoff καθώς και μ’ έναν νέο σύμμαχο. Η δεύτερη ταινία του Captain America έχει όλες τις προδιαγραφές για να γίνει μία από τις καλύτερες υπερηρωικές ταινίες που έχουμε δει μέχρι σήμερα, ενώ το νέο trailer είναι το καλύτερο της Marvel μαζί με αυτό των Avengers.

Πρωταγωνιστούν: Chris Evans, Scarlett Johannson, Robert Redford, Samuel Jackson, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Frank Grillo, Emily VanCamp, Cobie Smulders, Dominic Cooper.

Η ταινία αναμένεται να προβάλλεται στην Ελλάδα από τις 3 Απριλίου ενώ η Marvel δεν χάνει χρόνο και ήδη άρχισε να σχεδιάζει τον Captain America 3!

 

 

The Amazing Spiderman 2

Ο Ανθρωπος Αράχνη  καλείται να προστατέψει τη Νέα Υόρκη από τρομερούς κακούς και τον πανίσχυρο Electro. Και καθώς ο φίλος του Harry Osborn επιστρέφει, ο Spidey συνειδητοποιεί ότι όλοι οι εχθροί του έχουν κάτι κοινό: την OsCorp.

Σκηνοθετεί και πάλι ο Marc Webb, ενώ το πρωταγωνιστικό καστ αποτελείται από τους : Andrew Garfield, Jamie Fox , Emma Stone, Paul Giamatti, Dane DeHaan, Sally Field, Martin Sheen, Chris Cooper.

O Spiderman θα απλώσει τον ιστό του στις ελληνικές αίθουσες την Πρωτομαγιά.

https://www.youtube.com/watch?v=4XHA9OcJ1gg

 

Transformers : Age of Extinction

Autobots , Dinobots και Decepticons. Ο Mark Wahlberg και ο Optimus Prime! Εχουμε να δούμε καλή ταινία Transformers …από το πρώτο Transformers! Ωστόσο η εμπορική επιτυχία και των τριών μέχρι σήμερα ταινιών, φέρνει το «Age of Extinction» με τον «ειδικό» στα μπαμ-μπουμ Michael Bay, να δίνει και πάλι τις σκηνοθετικές οδηγίες και να γεμίζει εκρήξεις και εντυπωσιακά εφέ, την οθόνη.

Και η αλήθεια είναι ότι γουστάρουμε να βλέπουμε τα φοβερά ρομπότ να τα κάνουν γης μαδιάμ! Στις ΗΠΑ θα προβάλλεται από τις 27 Ιουνίου ενώ ακόμη δεν έχει βγει ημερομηνία προβολής για τη χώρα μας.

https://www.youtube.com/watch?v=YgW-BpTkIrg