Αν ζούσαμε στην Αμερική αυτή τη στιγμή θα είχαμε γεμίσει το ψυγείο μας με μπύρες, θα περιμέναμε να έρθουν οι κολλητοί από το σπίτι, θα φορούσε το t-shirt της αγαπημένης μας ομάδας και για τις επόμενες ώρες θα φωνάζαμε μπροστά στη τηλεόραση, θα βρίζαμε και θα γελάγαμε βλέποντας το Super Bowl – σαν να λέμε το Τσάμπιονς Λιγκ του Αμερικάνικου ποδοσφαίρου. 

Οι δύο κορυφαίες ομάδες των ΗΠΑ συναντιούνται σήμερα και η απέναντι όχθη του Ατλαντικού ετοιμάζεται να ζήσει τον τελικό των τελικών. Αλλά εδώ, όπως και να το κάνουμε, είναι Ελλάδα. Και η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε ιδέα πως παίζεται το american football. Ούτε τους κανόνες γνωρίζουμε, ούτε πως μετριούνται οι πόντοι – εδώ καλά καλά τι είναι γιάρδες δεν κατέχουμε.

Ωστόσο το Super Bowl θα το δούμε σήμερα το βράδυ. Καταρχήν είναι ένα καθαρά αντρικό παιχνίδι (άρα πόσο άσχημα να περάσουμε), ενώ -το καλύτερο- είναι πως πρόκεται για τον τελικό με τις περισσότερες σέξι εμφανίσεις και τα πιο καυτά (και απαγορευμένα) διαφημιστικά. Άσε που κατά την διάρκεια του Super Bowl προβάλονται τα trailer από τις επερχόμενες υπερπαραγωγές του Hollywood. Ναι, τελικά είναι ο τελικός για όλα τα γούστα. 

Κι αν δεν μας πιστεύεις δες μερικές αξέχαστες -και σέξι- στιγμές από παλιότερες αναμετρήσεις. 

Το διαφημιστικό της Pepsi το 1992 με την Cindy Crawford

 

Το διαφημιστικό της Victoria Secret το 1999

https://www.youtube.com/watch?v=XS3kG4YdFM4

 

Το μικροσκοπικό t-shirt της Britney Spears το 2001 που δεν άφηνε και πολλά στη φαντασία

 

Το (απαγορευμένο) διαφημιστικό της μπύρας Miller το 2003

 

Το σέξι ατύχημα της Janet Jakson στο σόου του ημιχρόνου το 2004

 

Το διαφημιστικό της PETA το 2009 

 

Το διαφημιστικό της Kate Upton για μια αλυσίδα fast food το 2012. Φυσικά απαγορεύτηκε! 

https://www.youtube.com/watch?v=IcricI2H4dE

 

Η εμφάνιση της Beyonce στο σόου του ημιχρόνου το 2013