«The Voice» και «The Sultan of Swoon» είναι δύο από τα ψευδώνυμα με τα οποία έμεινε γνωστός στον κόσμο της μουσικής, για τη μελωδική και γεμάτη πάθος φωνή του. Ο Frank Sinatra είναι, ακόμα και σήμερα, ο απόλυτος τραγουδιστής των ΗΠΑ και συνεχίζει να μαγεύει, έστω κι αν έχουν περάσει πάνω από πέντε δεκαετίες από την περίοδο που βρισκόταν στην κορυφή. 

Ωστόσο στις αρχές του 1940 ήταν ένας άγνωστος 25αρης πιτσιρικάς. Ναι, μεν, είχε πάθος με τη μουσική και είχε δοκιμάσει τις φωνητικές του δυνατότητες από παιδί, αλλά η συνεργασία του με τη μπάντα του Tommy Dorsey ήταν αυτή που απογείωσε την καριέρα του. Ο γνωστός τρομπετίστας άκουσε τον Frankieboy ένα χρόνο νωρίτερα και έσπευσε να του ζητήσει να μπει στο συγκρότημά του ως τραγουδιστής. Ο Sinatra δέχθηκε και τότε ξεκίνησε μια λαμπρή καριέρα. 

Δίπλα στον Dorsey θα κάνει τις δύο πρώτες του εμφανίσεις μπροστά σε χιλιάδες θεατές, σε Ιλινόις και Ιντιάνα και θα καταπλήξει τους πάντες. Με το ταλέντο του μάλιστα θα παρασύρει μαζί του και τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος, καθώς το κομμάτι τους «I’ll Never Smile Again» θα μείνει στην κορυφή των charts για 12 εβδομάδες! 

Ο Sinatra και ο Dorsey θα συνεχίζουν να συνεργάζονται έως το 1942, όταν και ο Frank θα κυκλοφορήσει το πρώτο προσωπικό του άλμπουμ. Η «Φωνή» μόλις είχε γεννηθεί.