Όταν ο Ωνάσης «εισέβαλε» στην οικογένεια Kennedy

Ο γάμος του Αριστοτέλη με τη Jackie ήταν το γεγονός του 1969.

Όταν ο Ωνάσης «εισέβαλε» στην οικογένεια Kennedy

Ο γάμος του Αριστοτέλη με τη Jackie ήταν το γεγονός του 1969.


Μέχρι τότε ήταν το αγαπημένο κορίτσι των ΗΠΑ. Και όχι άδικα, καθώς ήταν η σύζυγος του λατρεμένου και αδικοχαμένου Προέδρου τους John F. Kennedy. Ωστόσο το 1969 ήταν η χρονιά που όλα θα αλλάξουν.

Η Jackie Kennedy έχει αποφασίσει να παντρευτεί τον μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση και... Οι ΗΠΑ παθαίνουν νευρικό κλονισμό, το FBI (η CIA, οι μυστικές υπηρεσίες) βάζει στο στόχαστρό της τον Έλληνα πολυεκατομμυριούχο, ενώ ο κόσμος θεωρεί την απόφαση της Jackie εθνική προδοσία. Οι παπαράτσι την κυνηγουσαν στους δρόμους, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που την κατέκριναν δημόσια.

Ενώ άρθρα της εποχής κάνουν λόγο για γάμο συμφερόντων. Και ίσως να μην είχαν άδικο, καθώς ο Ωνάσης ήθελε να συνδεθεί με την οικογένεια Kennedy, ενώ η Jackie ήθελε μια ήρεμη (δηλαδή άνετη και πλούσια) ζωή.

Όσα και αν ακούστηκαν, η απόφασή τους δεν άλλαξε. Και στις 20 Οκτωβρίου 1969 ο Αριστοτέλης και η Jackie θα παντρευτούν κάτω από ψιλόβροχο στο εκκλησάκι του Σκορπιού, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει μια εντυπωσιακή δεξίωση στη θαλαμηγό του Χριστίνα. Αυτός ήταν ο γάμος της χρονιάς.

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα