Για 5 σεζόν η τηλεόραση ζούσε στην τρέλα του Walter White και του blue meth του. Το «Breaking Bad» κατάφερε να γίνει η αγαπημένη σειρά του πλανήτη, να σαρώσει στα βραβεία και να μετατρέψει τους πρωταγωνιστές τους σε star – ουσιαστικά μέσα σε ένα βράδυ όλος ο κόσμος έμαθε τους Bryan Cranston και Aaron Paul.

Και μπορεί τον Σεπτέμβριο να έπεσαν οι τίτλοι τέλος της σειράς, αλλά ακόμα και σήμερα το δημιούργημα του Vince Gilligan ενθουσιάζει το κοινό και τα awards! Άρα δύσκολα… σκοτώνεις τη κότα που κάνει τα χρυσά αυγά.

Όπως ακούγεται εδώ και πάρα πολύ καιρό, θα δημιουργηθεί μια νέα σειρά που θα μας πάει χρονικά πίσω από τα γεγονότα του «Breaking Bad» και θα ασχοληθεί με τη ζωή του Saul Goodman – του τρελού δικηγόρου, που πάντα είχε μια λύση για όλα.

Ναι, ακόμα δεν έχει «γεννηθεί» ο έμπορος Walter White, αλλά όπως έγινε γνωστό στη σειρά, εκτός από τον Bob Odenkirk θα παίζει και ένα ακόμα ήρωας του «ΒΒ». Ο λόγος για τον Jonathan Banks, που είχε υποδυθεί τον Mike στο σήριαλ.

Μάλιστα, επειδή πολλά έχουν ακουστεί για αυτό το project, ο Gilligan άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να περάσουν και άλλοι stars της σειράς: «Το “Better call Saul” διαδραματίζεται πριν τα γεγονότα του “Breaking Bad”, άρα είναι όλοι ζωντανοί. Οπότε ποτέ δεν είσαι σίγουρος ποιος θα εμφανιστεί».

Κι αν σκεφτούμε πως τόσο ο Cranston όσο και ο Paul έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να παίξουν στο «Better call Saul», τότε τίποτα δεν πρέπει να αποκλείσουμε.

Το project αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στην μικρή οθόνη τον Νοέμβριο του 2014.