Με έναν πύρινο λόγο που συνεπήρε τους… 6-7 παρευρισκομένους στην κοπή της πίτας της Δημητσάνας, ο Μητροπολίτης Γορτυνίας Ιερεμίας, προχώρησε σε μια μεγάλη αποκάλυψη. «Το ράσο μου πετάει τριφασικό ρεύμα», ήταν η φράση που έχει κινητοποιήσει τους ρεπόρτερ, που ψάχνουν να βρουν ποιος κρύβεται πίσω από τον super hero. Κάποιοι χωρίς να έχουν διασταυρώσει το ρεπορτάζ, είπαν πως πίσω από το νέο τιμωρό του κακού βρίσκεται ο Μιχάλης Λιάπης. Πώς αυτός είναι ο… Κλάρκ Κεντ της υπόθεσης. Διαψεύστηκαν. Όπως και αυτές που ήθελαν τον συνδικαλιστή Φωτόπουλο να φοράει το ηλεκτροφόρο – υπερόπλο ράσο!

Ο Μητροπολίτης Γορτυνίας δεν δίστασε να επιτεθεί στον Αλέξη Τσίπρα και τους ψηφοφόρους αυτού, ενώ υπογράμμισε πως πριν την ψήφο πρέπει κάθε ψηφοφόρος να κάνει το σταυρό του (μετά, θεωρεί δεδομένο πως τον κάνει).

Άλλωστε, η πλειάδα των πολιτικών ανδρών που πίστευε στον Χριστό, χάρισε την πρόοδο στον τόπο (κρίμα να μην είναι άθεος ο Άκης Τσοχατζόπουλος)

Στη Marvel κάνουν αλλεπάλληλες συσκέψεις και συναντήσεις με comic designers, καθώς εξετάζουν πολύ σοβαρά το πώς θα αποτυπωθούν οι περιπέτειες του Μητροπολίτη στο χαρτί.

Οι απορίες φυσικά και είναι πολλές, ανάμεσα στο χριστεπώνυμο ποίμνιο.

 

– Πόσο ρεύμα πληρώνει το μήνα;

– Λειτουργεί ως πολύπριζο;

– Χρειάζεται φόρτιση;

– Λειτουργεί και ως wi fi

– Υπάρχει πρόβλεψη για νυχτερινή χρέωση;

– Υπάρχει sleeping mode/λειτουργία πτήσης;

– Εξουδετερώνεται σε χώρες με διαφορετική τάση, όπως ΗΠΑ ή Μεγάλη Βρετανία ;

– Βγαίνει σε άλλα χρώματα;