Ο ένας έκανε άνω-κάτω τον πλανήτη Γη και ανάγκασε τους Avengers για να τον νικήσουν. Ο άλλος βάλθηκε να καταστρέψει τον Iron Man, ενώ ο τελευταίος έκανε τα πάντα για να σκορπίσει τον φόβο στο σύμπαν και να εξοντώσει τους Green Lantern. Οι Tom Hiddleston, Ben Kingsley και Mark Strong έχουν πρωταγωνιστήσει σε super κακούς ρόλους και αυτή τη φορά αποφάσισαν να δείξουν ξανά τον evil χαρακτήρα τους, χωρίς όμως να φοράνε μάσκες.

Οι τρεις Βρετανοί star του Hollywood, με σύνθημά τους το «good to be bad» βγάζουν όλο τους το ταλέντο στο νέο spot της Jaguar, το οποίο είναι γεμάτο από λογική υπερπαραγωγής και Hollywood, και αναμένεται να προβληθεί στο Super Bowl την Κυριακή.

https://www.youtube.com/watch?v=2Bls1KKDwmo

 

Πάντως, όπως φαίνεται, το τελευταίο διάστημα οι διαφημίσεις-υπερπαραγωγές είναι το νέο αγαπημένο… χόμπι των αστεριών του Hollywood.
Η Scarlett Johansson έπαιξε σε σποτ αναψυκτικού, αλλά το Super Bowl αποφάσισε να κόψει το διαφημιστικό γιατί στο τέλος λέει «sorry Coke and Pepsi». Δεν τα βάζεις έτσι με τα θηρία.

Και ο Zlatan Ibrahimovic αποφάσισε να πνίξει τον… πόνο του για τον αποκλεισμό της Σουηδίας από το Μουντιάλ της Βραζιλίας, με ένα σποτάκι. Ο εκκεντρικός επιθετικός πρωταγωνιστεί στο διαφημιστικό του Volvo XC70 και δείχνει όλα τα τατουάζ που έχει χτυπήσει και το καλογυμνασμένο κορμί του.
Βέβαια θα πρέπει να κάνει πολλά περισσότερα για να ξεπεράσει το κόλπο του Jean-Claude Van Damme. Αυτό ήταν από άλλο πλανήτη!