Οι διαβεβαιώσεις που πήρε ο Κώστας Μήτρογλου από τους ανθρώπους της Φούλαμ, πως θα είναι ένα από τα βασικά εργαλεία της ομάδας που θα χτιστεί από την αρχή, φαίνεται πως έπεισαν τον Έλληνα άσο. Η Πρέμιερ Λιγκ τον «πηγαίνει» ως πρωτάθλημα και οι διαβεβαιώσεις πως θα είναι βασικός, αλλά και το παχυλό συμβόλαιο, αποτέλεσαν τους λόγους που έκαναν τον Μήτρογλου να πει το… «γιές».

Ένας άλλος καθοριστικός παράγοντας είναι η παρουσία του Γιώργου Καραγκούνη στην ομάδα. Ο συμπαίκτης του στην εθνική ομάδα δίνει στον Μήτρογλου μια επιπλέον σιγουριά, ενώ θα βοηθήσει και στη γρήγορη και εύκολη προσαρμογή του στην ομάδα.

Ο Μήτρογλου έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Άγγλους και πλέον μένει να πει το «ναι» και ο Ολυμπιακός, κάτι που όπως φαίνεται θα γίνει σήμερα Τετάρτη 29/1. Σύμφωνα με ρεπορτάζ από το Μεγάλο Μησί, η Φούλαμ έκανε την πρώτη της κίνηση την περασμένη εβδομάδα με πρόταση 9 εκ., όμως δεν έγινε δεκτή. Επέστρεψε με βελτιωμένη προσφορά 11 εκ., ανέβηκε χθες στα 14 και ενώ όλα έδειχαν ότι ο Έλληνας επιθετικός μετακομίζει στο Λονδίνο, τελικά οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν και σήμερα. Όπως πιστεύουν όλοι Ολυμπιακός και Φούλαμ θα τα βρουν στα 15 εκ. ευρώ!  

Αν όλα πάνε καλά, τότε τo deal – μαμούθ θα αγγίξει συνολικά τα 25 εκ. ευρώ, με τις αποδοχές του διεθνούς φορ να αγγίζουν τα 10 εκ. ευρώ για τετραετές συμβόλαιο (2,5 εκ. ευρώ ετησίως).