Γιατί μια «Λολίτα» επιλέγει έναν ώριμο 40άρη; Μερικές φορές είναι δύσκολο να απαντήσεις. Μπορεί για τα προφανή, που μερικές φορές μπορεί να είναι και… επώδυνα για εσένα. Ποια είναι αυτά;

Γιατί μια Λολίτα είναι με έναν 40άρη…

Είναι ωραίος τυπάς. Cool, γοητευτικός. Εργένης που έχει εμπειρία και ξέρει να τη διαχειριστεί. Στο πρόσωπό του μπορεί να βλέπει ακόμη και τον πατέρα της. Να ψάχνει τον επόμενο άνδρα που θα τη φροντίζει σαν «Βασίλισσα». Άρα πρέπει να ξέρεις τα «κουμπιά» της.
Είναι φραγκάτος. Προσοχή! Μια 25αρα που είναι με έναν 40αρη που έχει χρήματα, δεν σημαίνει απαραίτητα πως θέλει να του τα «φάει». Δεν είναι και 75, να γράφει και να σβήνει διαθήκες. Στο πλαίσιο του «βλέπει-τον-γκόμενο-στο-πατρικό-πρότυπο» περιμένει πως θα της καλύπτει κάποιες από τις ανάγκες της. Ακόμη και ο μπατίρης γκόμενος, προσπαθεί να κεράσει σε μια έξοδο, στο εστιατόριο ή το μπαρ. Δεν θα το κάνει αυτός;
Είναι το… αφεντικό της. Όλοι ξέρουμε μια τέτοια περίπτωση. Άλλωστε, το σενάριο του στυλ «αφεντικό-γραμματέας» είναι από τα πιο πολυπαιγμένα σε αισθησιακές ταινίες και το youjizz. Η 25άρα που θα καταφέρει να τον «τυλίξει» και να τον παντρευτεί, αποτελεί και το καυτό κουτσομπολιό του γραφείου. Αν ο τύπος είναι ωραίος, η τύπισσα είναι «καπάτσα». Αν είναι πολύ χάλια, θεωρείται «τσόλι».

Και αφού καλύψαμε αυτό το πεδίο, ας περάσουμε στα πιο σημαντικά. Τι πρέπει να ξέρει ο 40αρης για εκείνη…

Ο 40άρης μπορεί να τη βαρεθεί πολύ γρήγορα, να κουραστεί, εάν η… «λολίτα» του ζει λίγο στον κόσμο των 25. Δεν ξέρει ποιος είναι ο πρωθυπουργός της χώρας, η μόνη σειρά που παρακολουθεί είναι το Gossip Girl και η αγαπημένη της ταινία είναι το Notebook. Κούραση, ναι.. Στα αυτιά του θα ηχεί συνεχώς η ατάκα του Παπαγιαννόπουλου, «χούφτωσ’την»!
Δεν θα πρέπει να ενδώσει και να πάει για γεύμα στους γονείς της. Καλό θα είναι να έχει ρωτήσει σε ανύποπτο χρόνο την ηλικία, γιατί αλλιώς μπορεί να πάει στο σπίτι και να θυμηθεί ο πατέρας της πως ο 40αρης ήταν η… απαλλαγή του στο στρατό.
Μια Λολίτα μπορεί να τον εκθέσει σε γεύμα. Ειδικά, εάν πρόκειται να βρίσκονται στο τραπέζι άτομα, όχι κολλητοί. Αν διακρίνει πως η κοπέλα του έχει τάσεις προβολής του εαυτού της, τα πράγματα μπορεί να γίνουν επικίνδυνα!
Θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος για εκφράσεις του τύπου «γέρος», «θείος», «Σκρουτζ». Με αυτούς τους χαρακτηρισμούς θα αναφέρονται σε εκείνον πιθανώς κολλητές και κολλητοί της Λολίτας, που δεν τον «πηγαίνουν» και πολύ!
Οι φίλοι του ώριμου άνδρα θα τον ζηλεύουν.  Οι γκόμενες/σύζυγοι των φίλων θα τον θεωρούν «loser» και θα τον μισούν. Όπως θα μισούν και τη Λολίτα του.

Όλα αυτά, βέβαια, αποδεικνύονται λεπτομέρειες, εάν με αυτή κάνει το της ζωής του. Γιατί αυτό είναι το ζητούμενο! Φυσικά, με την κατάλληλη 20άρα-25άρα, η αναζωογόνηση που μπορεί να νιώσει κανείς, ξεπερνά κάθε μπότοξ και πλαστική. Η χαρά της ζωής είναι κρυμμένη κάπου μέσα της!