Ποιος θα το πίστευε πως ένας από τους  κορυφαίους και πιο έγκυρους παρουσιαστές παγκοσμίως, ο Pierce Morgan του CNN, θα ήταν εκείνος που θα «επικύρωνε» όλες εκείνες τις φήμες που ήθελαν τον Sean Penn ζευγάρι με την Charlize Theron.

«Πέρασα από το τραπέζι του Sean, όπου καθόταν με τη νέα του φίλη, τη Charlize Theron, έγραψε ο Morgan στη στήλη του στη Daily Mail, για τη βραδιά που τους συνάντησε στο gala του Penn, Help Haiti Home Benefit. Αφού εκφράζει τον θαυμασμό του για την ομορφιά της νοτιοαφρικανής ηθοποιού («ακόμα πιο παράλογα όμορφη στην πραγματική ζωή από ό, τι φαίνεται στην οθόνη”) παραθέτει τον διάλογο – επιβεβαίωση:

«Είμαι τόσο χαρούμενος που οι δύο σας είστε μαζί. Ο Sean είναι ένας υπέροχος άνθρωπος», είπα στην βραβευμένη με Oscar ηθοποιό για να μου απαντήσει “Το ξέρω”.   Χαμογέλασε, βάζοντας το χέρι της γύρω από τον ώμο του».

Απτόητος συνέχισε τις αποκαλύψεις, γράφοντας πως «στις 02:00, ο Sean πέρασε από το τραπέζι μου και με αγκάλιασε. “Συγχαρητήρια για την υπέροχη βραδιά”, του είπα. “Και συγχαρητήρια για την Charlize, επίσης”. Γέλασε. “Είναι  ένας άνθρωπος που αξίζει να περάσεις τη ζωή μαζί του ,αυτό είναι σίγουρο. Λοιπόν, θα βάλω τα δυνατά μου να την κρατήσω”, μου είπε».

Οι ομοιότητες της Angelina Jolie με τη Charlize Theron δεν εξαντλούνται μόνο στην ηλικία (είναι 38). Και οι δύο έχουν ποζάρει ως μοντέλα, σε προκλητικές φωτογραφήσεις μάλιστα, (η Νοτιοαφρικανή για το Playboy). Και οι δύο έχουν στη βιβλιοθήκη του living room της το αγαλματίδιο του θείου Oscar («Monster», Theron – «Girl Interrupted», Jolie). Ακτιβίστριες και οι δύο, με την Jolie να έχει στρέψει εδώ και πολλά χρόνια το βλέμμα της στην Αφρική, αλλά και σε άλλες περιοχές της γης που υποφέρουν. Η κίνησή της να υιοθετήσει ορφανά παιδιά είχε προκαλέσει σάλο. Από την άλλη, η Theron προέρχεται από τη Νότια Αφρική και η απόφασή της να υιοθετήσει τον Jackson δεν έκανε και ιδιαίτερη αίσθηση. Έχει ιδρύσει έναν Οργανισμό για την καταπολέμηση του HIV, ενώ είναι και Πρέσβης της Ειρήνης του ΟΗΕ. Όπως ακριβώς και η Angelina.

Από την άλλη, τα αγόρια της παρέας, ο 50χρονος Brad Pitt και ο 53χρονος Sean Penn, είναι εξόχως πολιτικοποιημένοι. Ειδικά ο δεύτερος, με ρόλους όπως του πρώτου αμερικανού gay δημάρχου στο Milk, που του χάρισε και Oscar (το πρώτο που πήρε είναι για την ταινία Mystic River). Από την άλλη, ο Pitt δεν έχει στην κατοχή του κάποιο Oscar. Ίσως το κατακτήσει φέτος, ως παραγωγός του «12 Years A Slave».

Μπορεί  όμως το Hollywood να βρει νέα φλέβα χρυσού στο πρόσωπο του νέου ζευγαριού; Θα πειστούν οι Penn-Τheron να κάνουν μια ταινία σαν το Mr and Mrs Smith; Εκ πρώτης μοιάζει πολύ δύσκολο. Ο Penn να κάνει κάτι τόσο εμπορικό και εύκολο; Η Theron, που πάλευε να αποδείξει πως είναι ηθοποιός ολκής και όχι ακόμη μια όμορφη ξανθιά;

Πριν βιαστούμε να το αποκλείσουμε, ας δούμε πόσο θα τους βοηθήσει αυτός ο δεσμός. Θα ανεβάσει το κασέ των δύο; Θα βοηθήσει στη δημοφιλία τους; Θα τους δούμε να ανοίγουν το σπίτι τους σε περιοδικά για κοινή συνέντευξη και φωτογράφηση; Οι paparazzi έχουν αρχίσει ήδη το κυνηγητό. Η παγκόσμια βιομηχανία του θεάματος θα έχει πάντα χρήματα για τέτοια… show. Και με τέτοιους δεσμούς κινείται πολύ χρήμα! Όχι μόνο στο λογαριασμό ζεύγους και εταιριών παραγωγής, αλλά και παράπλευρα… Φωτογράφοι, περιοδικά, εφημερίδες.

Δείτε παρακάτω τις πρώτες φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από την… επίσκεψη του νέου ζευγαριού σε super market. Μήπως ξεκινήσαμε;

                

Για να τσεκάρεις πόσο όμορφη είναι η Charlize Theron, τσέκαρε εδώ.

Και για να κάνεις τη σύγκριση με την Angelina Jolie, πάτησε εδώ.