Η αντίστροφη μέτρηση είναι «γεγονός» και όσο πλησιάζουμε στο τέλος Ιανουαρίου, τόσο η αγωνία για την απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μεγαλώνει.
 
Υπενθυμίζεται ότι οι δύο πλευρές, Αλαφούζου και Γιαννακόπουλου, έχουν υπογράψει ρήτρα εμπιστευτικότητας, ώστε να μη διαρρεύσει το παραμικρό μέχρι να ολοκληρωθεί ο οικονομικός έλεγχος από την πλευρά του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ και του Κινέζου συμπαίκτη του. Υπογραμμίζεται δε, πως το σήμα που θα έρθει από τη μακρινή χώρα, θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην επόμενη μέρα του «τριφυλλιού».
 
Από τα μέχρι στιγμής δεδομένα, πάντως, κανείς δεν μπορεί να υποθέσει το παραμικρό. Όλα κρέμονται από μια λεπτή κλωστή και οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, σύμφωνα πάντα με όσα λέγονται από ανθρώπους και συνεργάτες των Αλαφούζου-Γιαννακόπουλου.
 
Το μόνο σημείο στο οποίο στέκονται όσοι παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις, είναι η… απόλυτη σιωπή. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι το μυστικό κρύβει την επιτυχή έκβαση των διαπραγματεύσεων και θα βγάλει στο φως την επόμενη ελπιδοφόρα σελίδα για τον Παναθηναϊκό.