Έχουν περάσει 54 χρόνια από τη μέρα που ξεκίνησαν αυτή την τρελή τους πορεία, μισός αιώνας από τότε που κατέκτησαν τις ΗΠΑ και 44 έτη από τότε που αποφάσισαν να ακολουθήσουν ξεχωριστές πορείες. Ωστόσο οι Beatles θα είναι για τους περισσότερους από εμάς το κορυφαίο συγκρότημα του πλανήτη. Και τα τραγούδια τους ακόμα και σήμερα ακούγονται τόσο εύκολα, όσο τη μέρα που πρωτοκυκλοφόρησαν.

Και τώρα, με αφορμή τα 50 χρόνια από την στιγμή που εμφανίστηκαν στο «The Ed Sullivan Show» και έκαναν μέχρι και την δύσκολη Αμερική να χορέψει στους ρυθμούς των Σκαθαριών, οι Paul McCartney και Ringo Starr αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για μια και τελευταία φορά. 

Όπως έγινε γνωστό οι δύο εναπομείναντες Beatles θα δώσουν μια συναυλία στο Ed Sullivan Theater στις 27 Ιανουαρίου, η οποία μάλιστα θα μαγνητοσκοπηθεί.

Οι φήμες λένε μάλιστα ότι στη σκηνή μαζί τους θα εμφανιστούν οι Beyonce, Daft Punk και Lorde. Και όπως φαίνεται η ΗΠΑ θα ζήσουν μια ακόμη Beatle mania εν έτει 2014, καθώς μια μέρα πριν στο σόου και κατά την διάρκεια των Grammy Awards, όπου τόσο ο McCartney, όσο και ο Starr θα βραβευτούν.  

https://www.youtube.com/watch?v=Pd-1KhZfMb4